Alexandra's Grown Up Primary Palette

Marie Kondo Inspired Declutter | High End Eyeshadow Palettes 2019 (Juni- 2019).

Anonim

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Alexandra
Plaats:
New York, NY
Vierkante meter:
412
Divisie:
klein
Wat ik leuk vind aan mijn kleine huis:
Het Zuid- en Oost-licht, de pin-drop, het horen-de-vogels-tjilpen stil, de originele details van het appartement - parketvloeren, hout-struikelde ramen, bakstenen muren. De manier waarop het licht reflecteert op de kwartsiet aanrechtblad met de kristallen, het plezier dat ik had met vinylstickers van de melkweg in de slaapkamer en de skyline van Parijs in de keuken. De doe-het-zelverige mobiele lichtarmatuur in de woonkamer, een knipoog naar mijn obsessie met Calder en mobiele telefoons die door het hele appartement zijn gepeperd. De kunst en foto's die mijn reizen over de hele wereld laten zien. Het primaire kleurenpalet van indigoblauw, mosterdgeel en rood. Het komt erop neer dat elk detail van dit kleine appartement - door renovatie of meubilair - een weerspiegeling is van mij.

Drie van mijn beste tips en trucs voor het creëren van een succesvolle kleine ruimte ::
1. Veel plezier! Toen ik mensen vertelde dat mijn keuken mosterdgele keukenkasten zou bevatten, keurden maar heel weinig mensen de keuze op papier goed, maar ze zijn het er nu allemaal over eens dat het er geweldig uitziet in de ruimte. Ik hou van astronomie en mobiele telefoons, dus mijn slaapkamer-muursticker betekent dat ik in slaap kan vallen terwijl ik naar de melkweg kijk terwijl ik minstens vier mobiele telefoons heb!
2. Doe geen concessies - afgezien van de badkamer die ik hoop snel te renoveren, heb ik elk detail ontworpen. Dat betekende trekking 1, 5 uur diep in New Jersey om het perfecte kwartsiet te vinden tegen een derde van de prijs elders vermeld, of 5 maanden te wachten tot mijn bank vanuit Italië via Italië zou aankomen.
3. Om geld te sparen, wees geduldig en grondig - mijn bank en eettafel duurde 5 maanden om aan te komen omdat ik ze bestelde uit Italië in plaats van de VS, duizenden te redden. Geef Ikea geen korting - Ik had honderden kunnen spenderen aan een extra kledingkast in de slaapkamer, maar heb in plaats daarvan 2 x $ 5 uitgegeven aan deze prachtige witte muur opknoping rails.

Alle vermeldingen bekijken

Populaire Categorieën