Alle redenen waarom uw bank in de woonkamer u tegenhoudt

ACCEPTING ANXIETY, Part 2/2: Can Anxiety Be Good? | Sanders Sides (April 2019).

ACCEPTING ANXIETY, Part 2/2: Can Anxiety Be Good? | Sanders Sides (April 2019).

Anonim

"Woonkamer = bank" is een klassieke vergelijking die zo ingebakken zit in ons decoratieve bewustzijn dat het moeilijk is om los te breken. Maar soms zijn banken niet wat je diep van binnen nodig hebt of wilt hebben voor je ruimte. U kunt uw woonkamer op een geheel andere manier gebruiken, wat niet bevorderlijk is voor een enkel lineair meubelstuk. Hier zijn redenen om de pretentie op te geven en een geheel andere configuratie te kiezen.

Het zitgedeelte hierboven, van My Scandinavian Home, vermijdt de bank in het voordeel van een ring van fauteuils, die meer bevorderlijk zijn voor conversatie en spelen op een manier die lineaire banken gewoon niet zijn. Bevrijd van naast elkaar te zitten, kun je iedereen zien zonder naar voren of achteren te leunen en rond je stuurman te turen.

Deze geweldige fauteuils van Casa Vogue bieden voldoende ruimte om je te ontspannen en niet tegen de persoon naast je aan te stoten. Ze zouden perfect zijn om een ​​film te kijken, of gewoon comfortabel hangen.

Frank Roop ontwierp deze klassieke en elegante woonkamer, met in elk geval een bank in zicht. Roop en zijn vrouw vermaken veel, en deze gestructureerde chaises zijn flexibel voor gasten, maar zijn nog steeds perfect voor een stel dat alleen rondloopt.

Jessica Helgerson ging in plaats daarvan voor ingebouwde plaatsing om ruimte op deze portiek van Portland, OF te maximaliseren. Het arrangement zit vol met zitplaatsen en gebruikt minder vloeroppervlak dan een traditionele bank.

Niets zegt: "Ik ben echt rustig" meer dan stoelen op laag niveau, bestaande uit enorme kussens, vloerkussens en voetenbankjes. Kunstenaar Aldo Chaparro kanalen zijn innerlijke Boheemse met deze woonkamer opgezet dat is ontspannen en informeel.

→ Lage zitpositie: hoe u het uiterlijk kunt verminderen en gasten comfortabel kunt maken

Populaire Categorieën