Kan ik inbrengen op huis Ouders kopen of kopen ze voor mij?

Ongesteld - Maandverband of tampons?! | Huis van Belle (Juli- 2019).

Anonim

Vraag: Mijn ouders besloten dat het belangrijk voor hen was om mijn (serieuze) vriend en mij te helpen een meer permanente plek te vinden om te wonen. En dus vond ik een huis, een huis uit het midden van de eeuw met verbazingwekkende botten. Ze hebben het voor mij / ons gekocht en maken het op om het leefbaar te maken (dak, ramen, enz.). Nu, moeder (een binnenhuisarchitect) heeft het tot een deel van haar showcase gemaakt. Dat is prima voor het grootste deel ... Haar smaak is onberispelijk, behalve als het gaat om de plaatsen die we hebben bedacht en waar het ons echt om te doen is. Dus hoe kan ik ruzie maken? We zullen het op een gegeven moment volledig van hen kopen. Maar in de tussentijd kan ik zelfs vechten? -Gezien door Lauren

Redacteur: Oof! Wat een gelukkige / lastige situatie! Het lijkt erop dat je moeder gewend zou zijn om met bewoners samen te werken om het perfecte huis voor hen te creëren - maar de relatie ontwerper / klant is veel eenvoudiger dan de moeder / kind-dynamiek. Lezers, wat moet Lauren doen? Blijf stil en bewaar haar centen voor het in de toekomst opnieuw inrichten, geef een vriendelijke inbreng, of spreek sterk voor wat zij en haar verloofde willen / nodig hebben? En aan al jullie interieurdecorateurs die er zijn, wat zou je Lauren willen doen als jij de moeder was in dit scenario? Bedankt!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Populaire Categorieën