An Urban Oasis: Cosy Balkons

Anonim

Ik weet dat ik niet de eerste ben die hunkert naar een ontsnapping buiten in het midden van het stadsleven. Voor degenen die het geluk hebben zelfs het kleinste balkon te hebben, volgen hier enkele ideeën om er een prachtig toevluchtsoord van te maken. En voor de rest van ons zijn deze dromerige foto's hier om een ​​virtueel uitje te bieden.

BOVENSTE RIJ
1. Dit rustige balkon wordt beschermd door hangende lantaarns en overgroeide plantenbakken, waardoor het balkon zijn eigen kleine wereld wordt. Vind meer ideeën voor hergebruikte bloembakken en andere outdooraccessoires bij 79 ideeën.
2. Creëer een weelderige hoek door een latwerk te bouwen zoals dat op dit balkon van de designspons.
3. Met een zwart, wit en groen kleurenpalet springt dit balkon, van Livet Hemma, echt. Het fungeert ook als een kruidentuin, met behulp van metalen hangende plantenbakken van IKEA.
4. De levendige meubels op dit balkon zorgen voor een heel leuke ruimte. Het maakt allemaal deel uit van de IKEA zomercollectie.
5. Dit ultra-luxueuze balkon van Rue definieert totale ontspanning. Wanneer het seizoen goed is, dons je meubels op met kussens voor een super zachte uitstraling. Bekijk de outdoor kussencollectie van West Elm voor productideeën.

ONDERSTE RIJ
6. Dit kleine balkon van La maison d'Anna G is eenvoudig, ingetogen en elegant. Vind vergelijkbare opklapbare metalen stoelen in verschillende kleuren in de American Country Home-winkel voor $ 99 per paar.
7. Hout warmt deze ruimte echt op uit 79 ideeën. Teak is uitzonderlijk duurzaam en zal niet vervormen of rotten als het wordt blootgesteld aan de elementen. Het heeft de neiging om een ​​beetje duurder te zijn, maar het zal duren. Dit paar teak klapstoelen van overstock, voor $ 208, zou ideaal zijn voor een kleine ruimte.
8. Het miniatuurbalkon van dit Zweedse huis biedt enige inspiratie voor mensen met slechts een klein beetje buitenruimte. Plaats een stoel en een bijzettafel naast de deur en op zonnige dagen kunt u de deur openklappen en uw meubels naar buiten verplaatsen.
9. Dit unieke balkon van freshome gebruikt de vorm van het dak voor extra zitplaatsen - hoe cool is dat? De mintgroene tafel en stoelen met het roestige rode dak zorgen voor een geweldige combinatie.
10. Een aan de muur opgehangen tafel biedt een geweldige oplossing voor kleine ruimtes zoals deze van freshome. Over toebehoren met muurhangers gesproken, heb je deze barbecue gezien?

MEER BALKON IDEEËN OP APPARTEMENTTHERAPIE:
• Tiny Balconies: Inspiration from Our Tours
• 15 stijlvolle plantenbakken van minder dan $ 50
• 10 moderne buitentafels

(Afbeeldingen: zoals hierboven gecrediteerd.)

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën