Angie's List

How Angie's List Makes Money After Home Advisor buy (Juni- 2019).

Anonim

  • Locatie: alleen online
  • Website: angieslist.com

We lezen eerst over Angie's List in the Chron. Toen we de website hadden uitgecheckt, waren we onder de indruk van het consumentenwaarderingssysteem van aannemers.

Angie's List beslaat 30 steden (waaronder San Francisco, San Jose, Portland en Seattle) in 48 staten. Meer dan 350.000 leden schrijven rapporten over de aannemers voor woningverbetering die ze hebben ingehuurd. Ze beoordelen de bedrijven - aanbieders variëren van dakdekkers tot luchtkanaalreinigers tot hypotheekbedrijven en op maat gemaakte meubels - op prijs, kwaliteit, reactievermogen, stiptheid en professionaliteit. Angie's List evalueert vervolgens de rapporten voordat ze op de site worden geplaatst om er zeker van te zijn dat ze onbevooroordeeld zijn.

Leden beschrijven hun project en voegen gedetailleerde informatie toe, zowel goed als slecht. (De website geeft een goed voorbeeld van een lid dat een aannemer betrapt terwijl hij de schoenen in een kast snuift.)

Bedrijven kunnen niet betalen om op Angie's List te staan, of zichzelf op de lijst zetten. Ze kunnen echter reageren op negatieve rapporten.

Angie's List biedt ook een service voor geschillenbeslechting, kortingen voor leden en een maandelijks magazine met tips over hoe u voor uw huis kunt zorgen en hoe u met aannemers kunt werken. Op dit moment is een eenjarig lidmaatschap gratis, maar binnen een paar maanden verloopt die aanbieding en wordt een maandelijks lidmaatschap $ 5, 95 (of $ 51 voor een jaarlijks lidmaatschap).

Heb je Angie's List gebruikt? Laat hieronder een reactie achter. . .

Populaire Categorieën