Dierentassen

Anonim

Hoeveel knuffels heeft uw kind? Laten we wel wezen - waarschijnlijk te veel. Dus hoe houd je een kinderdagverblijf gevuld met opgezette dieren schoon en georganiseerd? Door Animal Bags te gebruiken!

Gedeeltelijke opbergruimte voor zacht speelgoed en gedeeltelijke kinderopvang, Animal Bags helpen de knuffelvrienden van uw kind op een milieuvriendelijke manier te ruziën.

Het concept is eenvoudig: een extra grote pluchen tas met ingezette gaasramen die open ritsen om opgezette dieren op te slaan. Animal Bags zijn wasbaar in de machine en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, om zelfs de grootste collecties knuffeldieren op te slaan. We houden van het idee dat deze kleine kinderen aanmoedigen om hun kamers schoon te maken en te organiseren!

Het beste van alles is dat Animal Bags standaard met schuim gevulde zitzakken vervangen, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn. Maten variëren om te voldoen aan uw verzameling- en opslagbehoeften, van $ 59, 99 tot $ 99, 99. Animal Bags zijn een felgekleurde en interessante opbergoplossing voor de kinderkamer.

Populaire Categorieën