Appartement # 17: VOLLEDIG PAKKET VAN FRANK!

Stickermaster - Laptopstickers, Fietsstickers en Tekststickers (Mei 2019).

Anonim

Naam: Frank A.
Locatie: Flatiron District
Grootte: 475 sf
Type: Studio

Zie Slideshow

(Contest Homepage & Alle reacties)

De toonhoogte:

WAT MAAKT DEZE APT. UNIEK EN SCHEIDT HET VAN DE ANDERE HONDERD APPARTEMENTEN DIE IK KIJKT VOORDAT DE AANKOOP IS DE BUITENRUIMTE.

OVER 125 SQ. FT. VAN BUITENRUIMTE MET EEN WATERVAL IN DE HOEK. IK KIJK NAAR EEN BOS VAN MILJOEN DOLLAR APPARTEMENTEN EN HEEL WONEN HAD BUITEN RUIMTE. ZELFS WANNEER IK GELUKKIG WAS, WAS ALLE WIJ DAT IK WAS GEVONDEN EEN KLEIN TIENERBALKON. HET TERRAS BLIKT ELKE DAG OP MET ZUIDELIJKE BLOOTSTELLING ZONLICHT EN DE PARAPLU DIE IK HEB IN GEWORDEN IS GEWELDIG OMDAT DE POOL AAN EEN KANT IS, DAAROM HEB JE GEEN POOL DIE DOOR HET MIDDEN VAN DE TAFEL GAAT DIE EEN UITZICHT STAAT.

HET ANDERE DAT DEZE PAD UNIEK MAAKT, IS DE VISTANK DIE IK IN DE MUUR MAAKTE. ALS IK IN BED BEN, KAN IK DOOR DE TANK KIJKEN IN DE ANDERE RUIMTE EN ZIEN WIE IS BIJ DE BAR. EN ALS IK AAN DE BAR ZIT, KAN IK DOOR DE TANK KIJKEN EN ZIEN WIE IS IN DE WOONRUIM EN OOK ZIEN WIE BUITEN IS ... Vervolgd

HOE COOL IS DAT?

HET IS EEN TANK VAN 100 GALLON EN DE MUUR IS DAARVOOR GEWOONLIJK GEBOUWD. DE STAND MOET SNIJDEN EN VERSTERKT WORDEN AAN DE BINNENZIJDE OM HET PERFECT SPOELBAAR TE ZETTEN. DE BARKANT VAN DE TANK IS AFGEROND EN KOMT UIT, TERWIJL DE BEDKANT PERFECT ZEER FLAT EN MET DE MUUR OMKUILT. DE FRAMING ROND DE VISTANK IS EEN RUWE MARMERENSTEEN UIT ITALIË. DE TANK IS ECHT DE HOEKSTEEN VAN DE PLAATS, NIET ALLEEN OMDAT HET VIS HEEFT MAAR OMDAT HET DE PLAATS WERKELIJK OPENT.

DE MEESTE MENSEN REALISEREN NIET DAT JE HET KUNT ZIEN TOTDAT ZE TOT HET BEDGEBIED KOMEN EN DAT IS WANNEER IK ALLE VRAGEN KRIJG. WANNEER IK HET LAATSTE JAAR IN DE PLAATS HEEFT, HEB IK ALLE ONAANGRIJKE MUREN EN DEUREN NAAR BENEDEN GEWORDEN EN HEEFT HET RIJDEN VAN EEN GROTE WANDELING IN DE KAST OM DE RUIMTE TE BEVRIJDEN.

DE DOUANE VISTANK IN DE MUUR GEDWONGEN MIJ OM DE HELE PLAATS TERUG TE VINDEN, OMDAT ER ELEKTRISCHE KABELS WAREN IN DE MUUR WAAR DE TANK NU IS. IK BETAALDE ONDERHOUD EN HYPOTHEEK VOOR EEN VOLLEDIG JAAR ZONDER LEVEN IN DEZE RUIMTE, OMDAT IK HET VOLLEDIG HEEFT UITGEBRACHT EN ELK LAATSTE GEDETAILLEERD. DE HOUTEN VLOER IN HET LEVENDE GEBIED IS EEN DUIKE EFFECTIEVE ESDOORN.

HET ECHTE WERK!

DE VLOER IN HET BARGEBIED IS GRANIET VAN ITALIË. IK HAD EEN ITALIAANSE MEESTER RECHTSTREEKS VAN SICILIË KOM EN DOE HET WERK.

DE KLEUR VAN HET ACCENT DAT IK GEKLEURD HEEFT ROOD EN IK BIJEENDE MET CHOCOLADE BRUIN EN STAAL. HET RODE, BRUINE EN STAAL WORDT CONSISTENTE ROND IN DE KEUKEN EN HET BAD GELIJK UITGEVOERD. DE TON OP DE LIVING AREA MUUR IS 10% VAN DE BRUINE BRUIK. DE WITTE HOOFDKUSSEN OP HET LAGE PROFIELBED BED ZIJN DAADWERKELIJK NIET HOOFDKUSSEN MAAR MODULAIRE BEVESTIGINGEN DIE KUNNEN WORDEN VERPLAATST ROND EEN ONZICHTBAAR SPOOR EN ONMIDDELLIJK POSITIONED OVERAL HET HELE BED, DAAR HET MEER VOELT ALS EEN LUNGY COUCH IN PLAATS VAN EEN BED.

HET HANGT ME EEN JAAR OM DE HELE PLAATS TE VOLTOOIEN. IK HEB ALLES UIT MUREN, VLOEREN, PLAFONDS. GLOEDNIEUWE KEUKEN EN BAD. DE HELE BADKAMER WAS OOK MET GEDWOONTE MARMER OP DE MUREN EN PLAFONDS! HET IS LEUK OM DE BADKAMER VOLLEDIG STEVIG STEEDS STEEDS STEEG TE MAKEN, MET GEEN ENKEL VERF OM DINGEN TE VERANDEREN. DE KEUKEN IS ALLE ROESTVRIJ STAAL EN DE TEGENSTOP IS SILESTONE VASTE ZWARTE STEEN MET ZILVEREN GLIJNTEN.

Ik BEVEEL ZEER AAN IEMAND AAN DIE VAN EEN GEWELDIGE ESPRESSO EN / OF CAPPUCCINO GENIET OM TE INVESTEREN IN DE LAVAZZA MACHINE DIE IK HEB IN MIJN KEUKEN. ZE ZIJN HARD TE VINDEN IN DE VERENIGDE STATEN EN ZIJN DURE OMDAT ZE IN ITALIE WORDEN INGEVOERD. MAAR DIE ZIJN AANGEWEZEN OM EEN LEVEN LANGER TE LEVEN EN ZE MAKEN ÉÉN HEL VAN EEN ESPRESSO !!! HET IS ALLES VAST STAAL ZONDER PLASTIC. IK HOU ERVAN!

OOK ALS JE VEEL KOOKT, INVESTEER JE IN EEN SET GLOBALE MESSEN. EENS OPNIEUW, DUUR MAAR GOED DE MOEITE WAARD! IK GELOOF SOMS DAT JE ECHT KRIJGT WAT JE BETAALT. BEDANKT.