Appartement # 23: Paul's multifunctionele draaiende perfectie

Anonim

Naam: Paul
Locatie: West Village
Grootte: 250 sq / ft
Type: Studio

Diavoorstelling openen

(Contest Homepage & Alle reacties)

De toonhoogte:

Deze ruimte van 250 SF werd door een beeldhouwer volledig gerenoveerd voordat ik hem kocht. Een moderne renovatie van een 19e-eeuwse woning, dit was het meest efficiënte gebruik van de ruimte die ik had gezien. Details omvatten enorme muur van rekken, ter plaatse gegoten betonnen aanrecht, werkende open haard, verborgen opslag, op maat gemaakte kasten en kasten, op wielen, metalen tafel, opklapbed en een zwenkbare afscheiding.

Klein formaat dwingt me te minimaliseren. Kale chartreuse en lichtblauwe muren maximaliseren het gevoel van ruimte. Textured plexi geplakt aan vensters filtert natuurlijk licht voor privacy mijn studio op de eerste verdieping. Utilitair bad werkt voor mij. Ik heb alle meubels gemaakt of weggegooid.

Diavoorstelling openen

Populaire Categorieën