Appartementstherapie Blogger-stijl: Erin's eigen keuken

Anonim

Welkom in de meest chaotische, meest gebruikte, meest geliefde kamer in mijn huis, mijn keuken! Nu, deze keuken is zeker niet de grootste waar ik ooit heb gewoond (die prijs gaat naar mijn eerste plaats in Houston. Het had maar één kast, maar technisch gezien was de keuken 12 bij 15 voet!) Of de chicste die ik ooit heb gehad (Dat zou mijn eerste keuken in NYC zijn.) Het was een kleine strook van 3 voet langs één muur, maar het had mini high-end apparaten, echt houten kabinetten, en de 12 duim van aanrecht waren een schitterend wit marmer.), Maar als huurder in New York voelt deze keuken als een grote luxe.

Ik ben de afgelopen jaren meer gaan koken, en mijn man heeft altijd graag gekookt, dus het is geweldig om een ​​ruimte te hebben die we avondmaaltijden kunnen samenstellen en vakantiefeesten kunnen houden zonder elkaar in de weg te zitten. Ik ben ook een beetje afhankelijk van het pittige kleurenschema, ik heb een levenslange liefdesrelatie met het oranje / groen / gele palet van de keukens van de jaren 70 en mijn verzameling verzamelde (en smeekte van oudere familieleden) items uit het tijdperk zijn allemaal trots te zien.

Ik kan normaal gesproken niet tegen alles wat op mijn aanrecht zit. Het is een beetje gek, maar het heeft me veel jaren gekost - en woonachtig in een appartement zonder laden - om in het reine te komen met het hebben van zo veel als een pot keukengerei. Mijn instinct is om alles in de laden te stoppen, zodat de werkbladen gemakkelijk schoon te maken zijn, maar ik moet toegeven dat het gebruik van ons meest gebruikte keukengerei binnen handbereik heeft het voorbereidingsproces vereenvoudigd. Bovendien vind ik het heerlijk om deze oude Tupperware-jerrycans tentoon te stellen. Mijn moeder heeft een collectie Tupperware die zij en mijn grootmoeder in de jaren 70 bouwden, en ze was zo vriendelijk om een ​​paar stukjes aan mij door te geven!

Deze mokorganizer is een ander product van een vorige kleine keuken met weinig opslag. Het was een broodnodige oplossing in die tijd, maar nu is het gewoon een stijlkeuze. Ik hou van de manier waarop de verschillende witte keramiek licht anders weerspiegelen en ik voel me zo gelukkig dat mijn huisbaas een witte metrotegel heeft gekozen, het werkt perfect met mijn collectie mokken.

De indeling van onze keuken is een beetje funky. Het geheel heeft de vorm van een vierkant met één hoek afgekapt bij de deuropening, waarbij de kasten in hoofdzaak in een L-vorm langs twee zijden zijn. Toen de keuken een paar jaar geleden werd opgeknapt, voorzover ik kan vertellen dat eerder gebruikte kasten werden betrokken om de ruimte zo goed mogelijk in te vullen. Dit alles leidde tot een schuin zinken kabinet met een grote lege driehoek van ruimte erachter. Ik ben net geen 5'2 "en kon het gebied niet gemakkelijk bereiken, dus ik was van plan om een ​​heleboel cake plates en andere niet vaak gebruikte items daar te plaatsen, maar toen ik de grote blauwe taartstandaard in de hoek plaatste, realiseerde me dat ik zonder al te veel moeite de dingen er bovenop zou kunnen krijgen. Dus het is een andere plaats geworden voor het koken van gereedschappen en gebruiksvoorwerpen. Ik kom er echt wel eens heel veel over na om dingen in de winkel te hebben.

De andere kant van de keuken is voorzien van de koelkast en een zwevend, verweesd stuk aanrecht. Ik liet de ruimte voor ons werken door een goedkope kast onder de toonbank weg te glijden, evenals een vuilnisbak, en legborden en een richel erboven. De kast bewaart al onze nietjes, bakbenodigdheden, kruiden en voedselopslagcontainers; de planken serveren serveerstukjes en enkele decoratieve items. De planken maken eigenlijk deel uit van een Allen en Roth kastopslagsysteem van Lowe's. Ik vond de curve van de beugels leuk en hoe de lattenbodems licht doorlaten, dus besloot ik dat ze voor een keuken en een kast zouden werken.

Dit is technisch gezien niet de keuken, maar net buiten de deuropening van de keuken zit onze barkast. Het bevat hieronder wijnglazen, feestartikelen en stoffen servetten en toont onze collectie zwarte en gouden barware hierboven. Mijn man heeft verschillende sets vintage zwart en goudkleurige glazen geërfd van zijn grootouders en we hebben hem in de loop der jaren langzaam aan toegevoegd. Het is een leuk display en een aangename herinnering aan geliefden wanneer we voorbijgaan of een gelegenheid proosten met een van deze gouden glazen.

Middelen:

 • Geel kast - doel
 • Picture Ledge - Pottery Barn
 • Rekken - Allen en Roth bij Lowes
 • Vintage Bowls - Jewel Tea Autumn Leaf, behoorde toe aan mijn grootmoeder
 • Glaswerk - Vintage en nieuw
 • Caketribune - Fish's Eddy
 • Tupperware - Vintage, van moeder en grootmoeder
 • Pepper Mill - Peugeot
 • Theeketel - Le Creuset
 • Mok Organizer - Pottery Barn
 • Mokken - Corelle, Jonathan Adler
 • Window Shade - DIY, Nani Iro textile
 • Bar Cabinet - West Elm
 • Rug - eBay

Populaire Categorieën