Appartementtherapie wordt elektrisch in bed

41 Bathroom Storage Hacks And Solutions That Will Make Getting Ready So Much Easier (Mei 2019).

Anonim

Bedwarmer. Laten we eerlijk zijn, of je nu een goede nachtrust wilt of plezier wilt hebben in de zak, een koud bed is geen hete uitnodiging voor een partner, partner of vreemdeling.

Na vele jaren van lijden door koude winters waar tocht onze slaapkamer vult en de hitte 's nachts ondergaat (echt.) Onze super heeft het gebouw op een timer en de hitte komt op om 6 uur en gaat uit om 22.00 uur de meeste dagen).

Na een nacht in het W Hotel te hebben doorgebracht en twee jaar geleden vrienden in Vermont te hebben bezocht met elektrische dekens, hebben we het perfecte bed voor tochtige appartementen gebouwd:

Een: donzen dekbed (Ikea heeft geweldige dekbedden)
Twee: katoenen lakens met Eco of high thread count
Three: Down feather Bed (Overstock.com of Pacific Coast)
Vier: Sunbeam elektrisch matras
Vijf: een goed matras op een frame dat ademt (lattenbodem of boxspring)

We realiseren ons dat elektrische dekens en matrasbeschermers NIET gezond zouden moeten zijn (we zouden het erover eens zijn), MAAR wanneer je 's nachts bevriest, is dat minder gezond in onze gedachten. We schakelen het meestal ook in wanneer we thuiskomen en zetten het uit als we naar bed gaan.

We kozen ook voor het matraskussen over de deken om de warmte onder ons te zetten. Het onder het verenbed leggen zorgt voor nog betere warmte. Interessant is dat de pads ook moeilijk te vinden zijn, aangezien de meeste bedrijven failliet zijn gegaan vanwege rechtszaken rond branden in bed (we overwegen om in NYC gevaarlijker over straat te lopen). MGR

Populaire Categorieën