Stel jezelf deze vraag om elke moeilijke decorkeuze te verslaan

Sollicitatiegesprek? Waarom je jezelf vooral niet moet ‘verkopen.’ (Juni- 2019).

Anonim

Emily & Pippa's Fountain Square Home

Lege kamers zijn een kreng, amiright? Maar het is ook even moeilijk om naar je huidige decor te kijken en de visie te hebben om het als een heel andere ruimte te zien. Als je wat moet decoreren maar het moeilijk hebt om aan de slag te gaan, probeer dan deze geheime truc die me altijd helpt mijn gedachten te concentreren en erachter te komen wat ik echt met mijn kamer wil doen.

Vraag jezelf:

Wat is het doel van deze ruimte?

Soms is dit eenvoudig te beantwoorden, bijvoorbeeld in de keuken, een kamer met een heel duidelijk doel. Andere keren, het is een beetje duisterder en dat is waar het decor aarzeling en twijfel altijd goed voor mij.

Dus als je een kamer hebt (zoals een woonkamer) met een minder gedefinieerd doel, is het jouw taak om er een te geven. Naast 'leven' kan het doel ervan zijn als: "een plek om te ontspannen en contact te maken met vrienden en familie." Dan weet je dat je een ruimte moet maken met veel goed licht, rustige kleuren en comfortabele zitplaatsen om het gesprek te bevorderen.

Zien? De tijd nemen om het doel te bepalen doet denken aan alle dingen die je nodig hebt om dat doel te bereiken - zowel fysieke, praktische dingen als meubels, en ook stilistische keuzes die je het juiste gevoel geven. Het is een eenvoudige manier om u te laten denken en in de goede richting te bewegen.

Doe je dit al? Hoe kom je anders in beweging als je het gevoel hebt vast te zitten?

Populaire Categorieën