Babykamer-thema's die we graag zouden willen zien, maar nog niet hebben

212th Knowledge Seekers Workshop Feb 22 2018 (April 2019).

212th Knowledge Seekers Workshop Feb 22 2018 (April 2019).

Anonim

Rocky's Star Wars-kwekerij

Strand, ballet, vintage, reizen, safari, Star Wars - dit zijn slechts een handvol van de kinderkamerthema's die we zo nu en dan zien bij appartementstherapie. En hoewel beproefde kleuterthema's vaak prachtige resultaten opleveren, hoe zit het dan met alle andere mogelijke thema's? Lees verder voor acht boomkwekerijideeën die we nog moeten zien.

Wat dacht je van...

1. Een kinderdagverblijf met Wes Anderson-thema? Zijn films hebben de meest weelderige ontwerpen - sommige zouden gemakkelijk aan te passen zijn aan een kinderkamer. D e Life Aquatic ? Rushmore ? Stel je een Moonrise Kingdom- kwekerij voor! Mijn hoofd zou exploderen - zou het niet van jou zijn?

2. Een snack-aanval kwekerij? Er is overal in het afgelopen jaar huisdecor geweest met pizza, popcorn en ijsjes. Veel ervan is echt leuk en zou supervriendelijk voor kinderen zijn. Waarom heeft niemand het nog samengevoegd tot een geweldige zoete en zoute kwekerij?

3. Een Harry Potter-kwekerij ... in een echte kast? We hebben al eerder kastanjerondleidingen gezien - waarom is er nooit iemand in zijn geheel (wratten) geweest? Kom op Dreuzels, je laat ons zakken!

4. Een Pokemon-kwekerij? Ik herinner me dat ik uren in bed lag te spelen met Pokemon Red toen het voor het eerst uitkwam. Nu ben ik een moeder en Pokemon is nog steeds in de buurt en nog steeds schitterend - een thema voor de ouders en de kinderen. Wees gewoon niet verbaasd wanneer je je Game Boy Advance met je 3-jarige moet delen.

6. Een kinderkamer met luiaardthema? Leeuwen, tijgers, beren, giraffen ... we zijn al vaak op dezelfde safari geweest. Maar hoe zit het met de nederige luiaards? Wanneer krijgen ze een kinderdagverblijf? Ik ben er zeker van dat hun voorraad zal stijgen met de release van Disney's Zootopia later dit jaar.

7. Een tropisch paradijs? Zet de witte ruismachine in het regenwoud en rol het Martiniquais-behang uit - dit zou het meest ontspannende kwekerijthema tot nu toe kunnen zijn. En ook super glamoureus.

8. Een kwekerij in een wetenschappelijk laboratorium? Omdat waarom niet? Natuurlijk droomt iemand daar dat hun baby opgroeit tot een gekke wetenschapper, dus geef ze de voorsprong die ze nodig hebben. En voor de babyfotoshoot? Stel je foto's voor van die baby in een kleine laboratoriumjas: schattig .

Natuurlijk, net als bij elk kwekerijthema, moet je echt gaan met iets dat iets over je zegt - dit zijn maar een paar wilde en gekke ideeën om het creatieve proces op gang te brengen. Misschien denkt u aan iets waarvan u denkt dat het extra cool is, iets dat u niet kunt verwachten om met uw kind te delen als ze opgroeien, of iets dat u als gezin samen wilt delen?

Populaire Categorieën