Schoonheid en de Beats: 5 mooie hoofdtelefoons

Anonim

"Geweldige geluidskwaliteit", "gebalanceerde frequentie" en "comfortabel luisteren" zijn allemaal veel voorkomende woorden die ik gebruik om een ​​hoofdtelefoonset van hoge kwaliteit te beschrijven. "Mooi" is er typisch niet één van. Er is echter een groeiende trend van audioproducten waarbij aan de verwachtingen van een estheet wordt voldaan. Van koptelefoons gemaakt van hout tot met leer ingekapselde hoofdtelefoons, hier zijn vijf zeer aantrekkelijke, hoog presterende hoofdtelefoons.

Frends Layla Headphones : Frends heeft een lijn hoofdtelefoon speciaal gemaakt voor vrouwen, en jongen zien er goed uit. De hoofdtelefoon wordt geleverd in een paar verschillende modellen, Taylor, Layla en Ella. Taylors zijn voor mensen die een verklaring willen afleggen. Gemaakt met wit leer en je keuze uit goud of rose goud metaal, de Taylors zijn prachtige hoofdtelefoons met alle functionaliteit die je zou willen hebben van een set van hoge kwaliteit. De oorkussens zijn gemaakt van memory foam en er is een drieknopsmicrofoon met volume, muziek en telefoonbediening. Layla is een kleinere versie van de Taylor en Ella is de oortelefoonversie.

Meze : De Meze-collectie heeft vier verschillende modellen. Omdat elk is vervaardigd met een satijnen houten afwerking, zijn geen twee koptelefoons precies hetzelfde. De Meze 55 begint bij $ 139 en gaat naar de Meze 88 kost $ 309. De houten cups zorgen voor een natuurlijke, gebalanceerde toon en de gewatteerde hoofdband zorgt voor urenlang luisterplezier.

Natural Grassroots Headphones : deze hoofdtelefoons maken deel uit van een milieuvriendelijke lijn van iwave. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen maar leveren nog steeds een uitstekende geluidskwaliteit met een frequentiebereik van 20-20 (Hz-KHz). Ik hou van de combinatie van de retrostijl van de koptelefoon in combinatie met een duurzaam ontwerp.

Monster Diamond Tears Headphones : Ik heb ze onlangs persoonlijk gezien in de Apple Store. Diamanten zijn niet mijn favoriet, maar ik moest toegeven dat deze flitsende maar mooie zijn. De Diamond Tears-hoofdtelefoon is absoluut geschikt voor een bepaald type stijl, maar combineert bling met de hoogwaardige technologie van Monster-hoofdtelefoons.

Pleat by Molami : Dit is een koptelefoon die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook is ontworpen om de luisteraar er goed uit te laten zien. De vorm van de hoofdtelefoon is ontworpen als aanvulling op de botstructuur van uw gezicht. Het gesloten ontwerp zorgt voor een eenzame luisterervaring met een diepe bas en natuurlijke middentonen en hoge tonen, waardoor ze een goede set zijn om naar elke soort muziek te luisteren. Het wordt geleverd in zwart of wit leer met gouden accenten.