Before & After: Amanda's Cozy Cohesive Living Room

MINIMALIST DORM ROOM MAKEOVER + hacks and tips! (April 2019).

MINIMALIST DORM ROOM MAKEOVER + hacks and tips! (April 2019).

Anonim

Voor - Klik door om The Big Reveal te zien!

Na - Scroll naar beneden om op dit bericht te stemmen!

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Amanda
Plaats:
Clawson, MI
Divisie:
Amerikaanse eigenaar

Mijn kamer makeover ::
We hebben een Sears Kit-huis uit 1925 waar we van houden. We zijn dol op de grotere lijsten, pleisterwanden en origineel hardhout. In de jaren 70 was er een toevoeging aan de woonkamer aan de achterkant van het huis. Helaas hebben de eigenaren er niet voor gekozen om deze toevoeging onderdeel te laten uitmaken van het oorspronkelijke huis. Het heeft kleinere sierlijsten, marineblauw tapijt en een gedateerde bakstenen open haard. We wilden deze kamer laten lijken alsof hij origineel was en stroomde mee met de rest van het huis. Deze make-over kostte ons 3 maanden om te voltooien en kostte ons ongeveer $ 1000. Het waren allemaal cosmetische veranderingen, gelukkig. We hebben eerst de haard witgekalkt, waardoor de kamer meteen werd veranderd. Ik heb ook de omringende schouw geschilderd met een hoogwarme zwarte verf. We kozen ervoor om de muren te schilderen in "Dry Sage" van Benjamin Moore en het marineblauwe tapijt te vervangen door een lichtgrijs tapijt. We hebben alle sierlijsten en sierlijsten vervangen door een dikkere versie die overeenkomt met de rest van het huis en wit geverfd om alles samenhangend te houden.
Mijn makeover advies:
Het advies dat ik zou geven aan iemand die een soortgelijk project overweegt, is om je tijd te nemen. We brachten bijna een maand door met een witgekalkte open haard en een blauw tapijt terwijl we het beste aanvalsplan voor de vloer bepaalden. Wonen in een verbouwing is niet eenvoudig, maar niet haasten maakt het de beste uitkomst.
Wat ik het leukste vind aan mijn nieuwe ruimte ::
Ik ben dol op de open haard. Het heeft de kamer zo gezellig gemaakt. Er was niets bijzonders aan de hand met de baksteen daarvoor, maar het was geen koele antieke baksteen of zo, dus we voelden ons er niet slecht over. Het huis is al eerder gedateerd en nu is het onze favoriete functie in huis.

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in The Big Reveal 2015

Before & After: Arron's moderne rustieke woonkamer

Before & After: Sophie's warme en uitnodigende gastbad

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën