Before & After: Andrea's Blank Slate Living Room

Gaspar Vega Says He Had Nothing to Do With Allegation By Remanded Man (April 2019).

Gaspar Vega Says He Had Nothing to Do With Allegation By Remanded Man (April 2019).

Anonim

Naam: Andrea
Locatie: Boston, Massachusetts
Ruimte : Woonkamer
Grootte: ongeveer 150 vierkante voet
Eigen of huur : Eigen

We zijn op reis door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Eerst in Boston, waar we Andrea, haar kat Sterling, ontmoeten en een lege leistenen woonkamer die hulp nodig heeft die verder gaat dan de basis.

Diavoorstelling openen

"Ik houd van antiek en een klassieke uitstraling, maar ik probeer het te updaten door wat versere, modernere items bij elkaar te voegen", zegt Andrea. Ze kocht haar Dorchester condo nog geen jaar geleden en ze belde ons op om haar te helpen de laatste hand te leggen aan de woonkamer.

Met de hulp van Maxwell, de oorspronkelijke appartementtherapeut en Christiane Lemieux, oprichter van DwellStudio en creatief directeur voor Wayfair, heeft Andrea nu een comfortabele woonkamer waar ze gasten gemakkelijk kan vermaken of gewoon ontspannen met Sterling de kat.

Andrea begon een Pinterest-bord met dingen die ze leuk vond op Wayfair.com, en van daaruit hielpen we ons bij het bepalen wat erin moest worden gebracht. De belangrijkste doelstellingen waren om haar een vloerkleed en gordijnen te geven om de ruimte te verzachten en het geluid te dempen, de functionaliteit te verbeteren van de ruimte bij de erker, en voeg wat flexibele zitplaatsen toe zodat ze comfortabel kon entertainen.

Andrea was dol op enkele van de stukken die ze al had, zoals de Chesterfield-bank, de grijze visgraatstoel (een Etsy-vondst!), De gouden spiegel van haar moeder en haar salontafel, dus we werkten die in de laatste kamer.

Het gebruik van een bureau in de erker is multifunctioneel: het kan een werkruimte zijn wanneer ze het nodig heeft, het kan dienen als een console voor het stapelen van boeken, het toevoegen van lampen of gewoon dingen verbergen in de laden, of het kan het brandpunt zijn voor entertainment wanneer het is opgezet als een bar, wat we hier hebben gedaan. We hebben er een tuinstoel onder gezet, zodat deze kan worden uitgetrokken voor flexibele zitplaatsen of een extra cocktailtafel.

Diavoorstelling openen

bronnen:

 • Verf: Benjamin Moore Coventry Gray
 • Chesterfield sofa: de hare
 • Grijze stoel: van haar
 • Penseelstreek kussens: Alexandra D Foster
 • Gouden spiegel: familie-erfstuk
 • Kroonluchter: Wayfair
 • Olieverfschilderij: van haar
 • Gordijnen: Wayfair
 • Deken: Wayfair
 • Bureau: Jonathan Adler
 • Dienbladen: Wayfair
 • Dozen: Wayfair

Dat is het voor Boston! Blijf op de hoogte voor onze volgende makeover-Washington, DC!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

We hebben Boston al verlaten ... We zijn al in DC!

Ons Huis voor 3 Weken: Maak kennis met Westy the Van

Populaire Categorieën