Before & After: Caitlyn Jenner's Living Room Makeover

Kris Jenner's Sister Looks Just Like Her After Having Plastic Surgery (April 2019).

Kris Jenner's Sister Looks Just Like Her After Having Plastic Surgery (April 2019).

Anonim

Caitlyn's Living Room, Before

Heb je I Am Cait al gezien? Ik heb en ik vond het een zeer interessante blik op een superspecifieke en belangrijke periode in de tijd voor Caitlyn Jenner, terwijl ze opnieuw begint te navigeren. Er is een gedeelte in een van de afleveringen dat alles te maken heeft met de make-over van haar huis in Malibu, het eerste decoratiewerk dat ze als een alleenstaande vrouw heeft gedaan na jaren van getrouwd leven en het bijhouden van de Kardashians.

De make-over, samen met vele andere aspecten van haar leven, wordt nu gepresenteerd als zowel emotioneel als opwindend, en voor liefhebbers van design is het interessant om de door-lijnen te zien die haar thuis eerder met haar thuis verbinden.

Caitlyn's Living Room, After

Beide incarnaties van de kamer laten duidelijk een vergelijkbaar smaak- en kleurenpalet zien, maar er is een duidelijke verschuiving naar een glammier, luxueuze uitstraling. Het is meer boutique-y, minder rustiek. Over het algemeen voelt het eenvoudigweg persoonlijker, romantischer en meer fashion-forward. De verandering in het gebruik van de ruimte brengt ook de ruimte naar een veel dramatischere plaats; die ene 12-voet bank is een knaller! Veel van de functionele stukken - zoals de kleine tafels en de verlichting - zijn erg mooi, ze zijn sculpturaal en decoratief op een moderne, organische manier. De open gebieden in de lay-out helpen om alle textuur, gemengde afwerkingen en de gebruikte illustraties in de kamer te markeren.

Candis Cayne, Lori Margolis, Lawson Taylor en Caitlyn Jenner

Het werk werd gedaan door Jenner en haar ontwerper, Lori Margolis, en je ziet nog veel meer (inclusief een video) bij Architectural Digest.

Populaire Categorieën