Before & After: Corinna & Eugenia's speelse woonkamer

Adpocalypse 2 & the CREEP that started it! #DramaAlert (RANT) UPDATE: Disney & Fortnite pulls Ads! (April 2019).

Adpocalypse 2 & the CREEP that started it! #DramaAlert (RANT) UPDATE: Disney & Fortnite pulls Ads! (April 2019).

Anonim

Naam: Corinna en Eugenia
Locatie: LA
Ruimte : Woonkamer
Grootte: ongeveer 200 vierkante voet
Eigen of huur : huur

We zijn op reis door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Onze laatste make-over vond plaats in Los Angeles, waar we Corinna en Eugenia ontmoeten, een paar artiesten die onze hulp zouden kunnen gebruiken door hun creatieve stijlen in een speelse huiskamer te mengen.

Diavoorstelling openen

Corinna, een voormalig art director voor GOOD Magazine, is alternatieve geneeskunde student geworden, en Eugenia, een kunstenaar en schilderinstructeur voor volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, noemde dit een slaapkamer naar huis voor de afgelopen twee jaar.

"Eugenia is van nature eclectisch en ik ben een behoorlijk vastbesloten minimalist, die ons de hele weg in onze woonkamer laat.We zijn het er beiden over eens dat we van licht hout, veel planten, open ruimte en dat is het zo'n beetje", zegt Corinna.

Bekijk ons ​​interview met Corinna & Eugenia om het verhaal achter de make-over te horen!

"We hebben de neiging om oude rekwisieten te verzamelen uit eerdere video- en fotoshoots (piñatas, poppen, schilderijen, astronautenhelmen) .Engelia en ik houden van het presenteren van kunstwerken van haar klanten en van onze vrienden", zegt ze. "Onze woonkamer zou zeker wat liefde voor appartementtherapie kunnen gebruiken !!"

Met de hulp van Maxwell hebben de oorspronkelijke appartementstherapeut en Christiane Lemieux, oprichter van DwellStudio en creatief directeur van Wayfair, Corinna en Eugenia nu een speelse ruimte die hun liefde voor kunst incorporeert.

Corinna startte een Pinterest-bord met dingen die ze leuk vond op Wayfair.com, en van daaruit hielpen we ons te beperken tot wat erin te komen. De belangrijkste doelstellingen waren om haar huidige stukken aan elkaar te knopen, wat textuur en extra zitplaatsen binnen te brengen en vervolgens hun kunst en accessoires zodat ze in de kamer schijnen.

Het zitgedeelte had wat definitie nodig, dus kwam er een nieuw tapijt en we brachten dat in lagen met een handgeknoopt tapijt dat ze al hadden om de dekking uit te breiden. Walter de pup keurt goed:

De rode stoel van het paar was iets te groot voor de ruimte, dus ging hij naar de slaapkamer en kwam een ​​kleinere grijze stoel en een leren en metalen accentstoel, met een poef die ook als zitmeubel of een oppervlak kan dienen.

Bekijk het LA Times-artikel en video!

Diavoorstelling openen

bronnen:

 • Shag tapijt: Safavieh
 • Plat geweven kleed: van hen
 • Sofa: van hen
 • Sofa kussens: Birch Lane
 • Salontafel: Hokku Designs
 • Staande lamp: Adesso
 • Bijzettafel: Blu Dot
 • Gestoffeerde stoel: Ceets
 • Colorblock kussen: Jiti
 • Poef: Ikram Design
 • Leren stoel: Woodland Imports
 • Mand: Birch Lane
 • Credenza: van hen

En dat is een wrap voor Los Angeles!

Camera door Alex Merkin & Tyler Henderson; Video van Alex Merkin voor appartementstherapie

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

Ontwerprecept: Lauren's Tucson Living Room

On the Road: Episode 5

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.