Before & After: De steen opnieuw vinden in een omgebouwde vuurhaardslaapkamer

BUILDING A KTM SUPERMOTO EP 1: LET'S START!? ft JoeySchaar (April 2019).

BUILDING A KTM SUPERMOTO EP 1: LET'S START!? ft JoeySchaar (April 2019).

Anonim

Aaron en Heather zijn geen vreemden voor appartementstherapie, ze hebben eerder hun geconverteerde vuurwerkhuis St. Louis met ons gedeeld. Hun nieuwste project? Ze maken over een logeerkamer liefkozend de Captain's Suite. Het was deze fel oranje tint geschilderd met accenten van koningsblauw, waarschijnlijk geïnspireerd door een sportteam, terwijl Heather vermoedt dat dit de "mannenhol" van de vorige eigenaar was. Het was niet helemaal de stijl van Heather en Aaron, en de oranje schaduw hield die mooie baksteen tegen het schijnt zoals het hoort.

De nieuwe diepgroene schaduw - Pantone June Bug - is de perfecte aanvulling op de rode bakstenen muur. Enkele andere veranderingen die plaatsvonden in de ruimte waren het verwijderen van een kast, gezien links van het bed op de bovenstaande foto's, en het ombouwen van de aangrenzende (niet werkende) badkamer naar een ijdelheid / kast / achterbalk voor wat de gasten maar kunnen genoeg om in deze suite te blijven.

Voor meer foto's van de nieuwe slaapkamer, of om meer van de firehouse te bekijken, bezoek hun blog, A Fire Pole in the Dining Room.

Bedankt, Heather en Aaron!

Populaire Categorieën