Before & After: Lacey's multifunctionele kelder

Grandma Celebrates Killing Son-In-Law - Crime Watch Daily With Chris Hansen (Pt 1) (April 2019).

Grandma Celebrates Killing Son-In-Law - Crime Watch Daily With Chris Hansen (Pt 1) (April 2019).

Anonim

Voor - Klik door om The Big Reveal te zien!

Na - Scroll naar beneden om op dit bericht te stemmen!

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Lacey
Plaats:
Naperville, IL
Divisie:
Amerikaanse eigenaar

Mijn kamer makeover ::
Toen we ons huis betraden, was de kelder donker, groezelig en recht uit de jaren 70 met muur tot muur houten lambrisering en verlaagd plafond. Vorige eigenaars hadden een kat en je kon zien dat de kelder de kattenzone was. Tapijt moest onmiddellijk worden verwijderd. We wisten ook dat de vorige eigenaren een muisprobleem hadden, omdat we verschillende muizenvallen, dode karkassen en een hele lotta-muis vonden in het dropplafond. Maar vanwege budgetbeperkingen moesten we een volledige darmbaan voor een paar jaar uitstellen en dingen slechts tijdelijk repareren. Tot nu! De kelderverdieping duurde 2 maanden van start tot finish en kostte $ 20.000. We hadden de uitdaging om een ​​speelkamer, een tv-kamer, een hobbyruimte en een logeerkamer te creëren. Dus kochten we meubels, hardware, verlichting en ander decor in bij West Elm, Schoolhouse Electric, Rejuvenation, CB2, Land of Nod, Home Depot, Pier1 en Target. We hebben nog maar een paar details over. Zou echt graag wat te grote zwart-witfoto's van onze kinderen daar willen zien.
Mijn makeover advies:
Bespaar geld door de hele demo te doen. Outsource professionals voor de grote dingen zoals elektrische, gipsplaat en sanitair. En belangrijker nog, maak een ontwerpbord en een plattegrond.
Wat ik het leukste vind aan mijn nieuwe ruimte ::
Het is schoon, helder en multifunctioneel !!

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in The Big Reveal 2015

Before & After: Taylor's Cosy Kitchen

U bevindt zich op de laatste post van de serie.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.