Before & After: Rachel's tijdloze tweekleurige keuken

Händel Opera Admeto - Howard Arman - Preview (April 2019).

Händel Opera Admeto - Howard Arman - Preview (April 2019).

Anonim

Voor - Klik door om The Big Reveal te zien!

Before - Scroll naar beneden om The Big Reveal te zien!

Na - Scroll naar beneden om op dit bericht te stemmen!

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Rachel
Plaats:
Ossining, NY
Divisie:
Amerikaanse eigenaar

Mijn kamer makeover ::
We kochten een huis uit 1856 omdat we van het karakter hielden, maar de keuken was in 30 jaar niet vernieuwd, dus we besloten direct te renoveren. We konden ons geen op maat gemaakte kasten veroorloven, dus gingen we met IKEA plus semi-handgemaakte deuren. De planning begon in november 2014, de sloop begon direct na Memorial Day en het hele project was ingepakt in de tweede week van juli 2015. Hoewel tweekleurige kasten op dit moment trendy zijn, denken we dat de eenvoudige Shaker-stijl en klassieke kleuren de standaard zullen zijn test van de tijd. Werkbladen zijn pure witte Caesarstone. De kachel is Blue Star, waar we LIEFDE van houden, en de hanger is Schoolhouse Electric. Na een belachelijke hoeveelheid zoeken vond ik een aantal geweldige Etsy-leveranciers voor de rekken (gokojo), koperen haakjes (pepeandcarols) en ontlasting (BarnWoodFurniture). We hebben een hekel gehad aan tegels versus hardhout versus andere vloeren, maar hebben uiteindelijk gekozen voor een bamboevloer van CaliBamboo en zijn heel blij. De finishing touch was het vloerkleed, dat we kregen van de ABC Carpet + Home outlet!
Mijn makeover advies:
Als u buiten ruimte hebt, is het plannen van een keukenrenovatie voor warm weer een redder in nood. We waren in staat om veel maaltijden te grillen en genieten van buiten eten op papieren borden, in plaats van te worden beperkt tot magnetronmaaltijden.
En het klinkt voor de hand liggend, maar als je met een goedkopere aannemer gaat, krijg je misschien geen werk waar je blij mee bent. Hoewel het grootste deel van onze keuken geweldig was, hebben we onze aannemer ontslagen vanwege een gebrek aan aandacht voor detail en voor het beschadigen van enkele originele kenmerken van ons zeer oude huis. Het was hartverscheurend en zo frustrerend, en er zijn wat onvolkomenheden in de vloerinstallatie die ik nog steeds merk elke keer als ik de keuken in ga. We konden het ons niet veroorloven meer aan de aannemer te besteden, en besloten het risico te nemen omdat we die vaatwasser echt nodig hadden en ik zwanger was en we niet wilden renoveren met een kleine baby. Weet alleen dat u uiteindelijk ergens mee in contact komt, tenzij uw budget onbeperkt is!
Wat ik het leukste vind aan mijn nieuwe ruimte ::
Waarschijnlijk is mijn favoriete gebied qua design de stellingen, die veel gebruikmaken van de rare diagonale wand - en ons nu een vreselijk excuus geeft om te beginnen met het verzamelen van keramiek om te tonen met alle gedroogde goederen! Waarschijnlijk is het ding waar we het meest van houden het feit dat we met een vaatwasser minder tijd kunnen besteden aan afwassen en meer tijd doorbrengen met onze vrienden wanneer ze hier zijn voor diners of weekendbezoekjes.

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in The Big Reveal 2015

Before & After: Liz's Bold, Black and White Bathroom

Before & After: Kate's kleurrijke moderne keuken

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën