Before & After: Vickiann's Beautiful Black & White Bathroom

Fresh flowers dipped in wax for Preservation | Preserving Flowers | Preserving Roses (April 2019).

Fresh flowers dipped in wax for Preservation | Preserving Flowers | Preserving Roses (April 2019).

Anonim

Voor - Klik door om The Big Reveal te zien!

Na - Scroll naar beneden om op dit bericht te stemmen!

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Vickiann
Plaats:
Ronkonkoma, NY
Divisie:
Amerikaanse eigenaar

Mijn kamer makeover ::
Ik wilde deze kamer overnemen, omdat ... nou, je hebt de foto eerder gezien, toch? Het was heel erg vies. En super lelijk. Gelukkig was ik in staat om de badkamer te renoveren voordat ik naar het huis ging, dus ik hoefde het nooit op deze manier te gebruiken. Hoewel ik echt de voorkeur geef aan DIY (DIM?), Heb ik wel een professional gebruikt voor deze renovatie. Arme kerel ... Ik ben een totale controle-freak en ik heb hem gek gemaakt met mijn constante inbreng. Hé, ik had een visioen!
Mijn makeover advies:
Badkamerrenos zijn moeilijk als je maar één badkamer in huis hebt, dus mijn advies is om het te doen voordat je naar binnen gaat. Niet erg behulpzaam, vrees ik. De meeste mensen hebben die luxe niet. Mijn andere advies is dus om voor u te renoveren, niet om door te verkopen. Anderen zijn het misschien oneens, maar tenzij u weet dat uw leefsituatie tijdelijk is, moet u doen wat u wilt. Ik weet dat mijn badkamer niet iedereen zal aanspreken (je weet wel ... zoals die mensen met een slechte smaak ...), maar ik LURE het, dus dat is het enige dat ertoe doet.
Wat ik het leukste vind aan mijn nieuwe ruimte ::
Ik hou ervan dat het "mij" is. Het werkte heel goed dat het zo waardeloos was om mee te beginnen. Wanneer je een huis betreedt waar de badkamer "leuk" is, maar niet jouw smaak, is het misschien niet logisch om het uit te rekken en fris te beginnen. Het voelt als een verspilling. Dus dat is eigenlijk meer advies dat ik voor je heb. Koop een waardeloos huis. Dan kun je het opnieuw PRECIES maken waar je van houdt.

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in The Big Reveal 2015

Before & After: Genevieve's nieuwe keuken voor een nieuw leven

Before & After: I-Lin's Serene Sleeping / Storage Solutions slaapkamer

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.