Before & After: Victor's Modern Minimalist Living Room

All White, Instagram Bedroom Makeover for Meghan Rienks (April 2019).

All White, Instagram Bedroom Makeover for Meghan Rienks (April 2019).

Anonim

Naam: Victor
Locatie: Austin, TX
Ruimte : Woonkamer
Eigen of huur : Eigen

We zijn op reis gegaan door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Onze derde makeover-stop is Austin - waar we Victor ontmoetten, die onlangs zijn huis bouwde, en onze hulp nodig hadden om zijn moderne, minimalistische look aan elkaar te knopen.

Diavoorstelling openen

"Ik heb onlangs een bescheiden huis gebouwd in Oost-Austin", zegt Victor. "Het heeft een paar mooie stukken van DWR (case study, knoll, herman miller) .Ik wil de ruimte om gezelliger te zijn inrichten, terwijl je profiteert van de nano-wanden aan de ene kant van de leefruimte."

Luister naar Maxwell, praat over de make-over hierboven!

Victor's hoge gewelfde plafonds en zonnige ramen gaven de ruimte een luchtig gevoel, maar met betonnen vloeren en niet veel textuur, voelde het schaars en een beetje koud.

Met de hulp van Maxwell, de oorspronkelijke appartementtherapeut en Christiane Lemieux, oprichter van DwellStudio en creatief directeur voor Wayfair, heeft Victor nu een ruimte die past bij zijn moderne, minimalistische stijl, maar ook gezellig en uitnodigend is.

Victor startte een Pinterest-bord met dingen die hij leuk vond op Wayfair.com, en van daaruit hielpen we bij het bepalen wat erin moest worden gedaan. De belangrijkste doelstellingen waren om zitplaatsen en textiel aan de woonkamer toe te voegen zodat het een plek is waar mensen graag willen rondhangen in, maar op een manier die trouw bleef aan de minimalistische stijl van Victor.

De ruimte vereiste een groter tapijt dat meer zitplaatsen mogelijk maakt (en is meer om gezelligheid toe te voegen), een verlichtingsoptie die niet boven het hoofd hing en een focuspunt dat niet alleen de tv is. Het verwisselen van de eettafel en de tv-standaard voor houtstukken voegt ook warmte toe aan al dat wit en beton.

Omdat we het minimaal houden, houden we vast aan een paar goed geplaatste objecten - planten, functionele details en persoonlijke items - om de ruimte af te maken en het huis eruit te laten zien.

Omdat de eettafel van Victor ook in de open ruimte is, wilden we deze markeren als zijn eigen gebied, maar hebben deze een aanvulling op de rest van de ruimte. Een kleed voegt een duidelijke definitie toe en de nieuwe hanger weerspiegelt de rode sofa. Het mengen van chroom en koper voegt ook structuur en warmte aan de ruimte toe.

Diavoorstelling openen

bronnen:

 • Sofa: zijn case study van Eames
 • TV-standaard: Blu Dot
 • Wire longhorn: Bend
 • Salontafel: Blu Dot
 • Rug: Blu Dot
 • Bijzetstoel: Blu Dot
 • Staande lamp: Blu Dot
 • Eettafel: Moe's Home Collection
 • Koeienhuid: Chesterfield-leer
 • Hanger: Kartell
 • Eettafels met draad: buigen
 • Swag been eetkamerstoelen: zijn, DWR

Dat is het voor Austin! Blijf kijken voor onze laatste make-over - Los Angeles!

Camera door Alex Merkin & Max Hull; Video van Alex Merkin voor appartementstherapie

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

Bekijk #MakeoverAmerica in de LA Times!

Ontwerprecept: Lauren's Tucson Living Room

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën