Before & After: Wintta's Parijse Dream Studio

Eugenia Cooney Is NOT OK! ?Timeline: Before & After (April 2019).

Eugenia Cooney Is NOT OK! ?Timeline: Before & After (April 2019).

Anonim

Naam: Wintta
Locatie: Capitol Hill; Washington, DC
Kamer : slaapkamer / woonkamer
Grootte: ongeveer 400 vierkante voet
Eigen of huur : Eigen

We zijn op reis door de Verenigde Staten om mensen over Complete + Happy Home te vertellen en terwijl we bezig zijn, redden we het land, één kamer per keer! Onze tweede make-overstop is Washington, DC, waar we Wintta en haar atelier met een geërft Murphy-bed ontmoeten, alleen maar naar ons toe komen om haar Parijse droom werkelijkheid te laten worden.

Diavoorstelling openen

"Ik hou van mijn buurt en mijn huis, maar wil graag wat stijl, dimensie en vooral functie toevoegen aan mijn studio", zegt Wintta, een regeringsadvocaat. "Ik weet dat dit appartement geweldig zou kunnen zijn (en hopelijk op een dag mijn twee stijlinvloeden zou kunnen incorporeren: mijn internationale reizen en Anthropologie) maar ik heb je hulp nodig!"

Dus, hulp die we hebben gebracht. Met de expertise (en elleboogvet) van Maxwell, de oorspronkelijke appartementtherapeut en Christiane Lemieux, oprichter van DwellStudio en creatief directeur van Wayfair, heeft Wintta nu een functionele en prachtige ruimte die werkt als een slaapkamer en een woonkamer, met veel Parijse glamour.

De originele inspiratie - foto door Cool Young History

Onze versie maken met tijdelijke achtergrond

Wintta startte een Pinterest-bord met dingen die ze leuk vond op Wayfair.com en andere inspirerende afbeeldingen, en van daaruit hielpen we ons te beperken tot wat erin te komen. De belangrijkste doelstellingen waren om haar oude Murphy-bed wat stijl te geven en om de ruimtefunctie te helpen beter als zowel een slaapkamer als een woonkamer.

Zelfs met het bed naar beneden, heeft Wintta nog steeds ruimte voor haar volledige opstelling van de woonkamer. Als ze meer ruimte nodig heeft om te entertainen, gaat het bed omhoog en uit de weg, waardoor er ruimte ontstaat voor meer zitplaatsen en er ruimte is om te bewegen en te mengen.

We wilden ook een functie toevoegen aan deze muur die Wintta's studio omleidt van hal naar keuken naar woon- / slaapgedeelte. Door hier een bureau aan toe te voegen, wordt het de perfecte plek om haar tas, post en sleutels neer te zetten, de buitenwereld eruit te filteren en zich klaar te maken om te ontspannen en te genieten van haar huis.

"Waar zou het allemaal moeten gaan?"

Diavoorstelling openen

bronnen:

 • Verf: Rust Grijs - Sherwin Williams
 • Tijdelijke achtergrond: Tempaper
 • Beddengoed: Lush Decor
 • Settee: Skyline
 • Kroonluchter: Capitol Lighting
 • Rug: Kalora
 • Einde tafels: Safavieh & Kingstown Home
 • Spiegels: IMAX
 • Kunst: iCanvas & Trademark Art
 • Josephine Baker print: Vintage
 • Bureau: OSP-ontwerpen
 • Boeddha: stedelijke trends
 • Voorzitter: doel

Dat is het voor DC! Blijf op de hoogte voor onze volgende make-over - Atlanta!

Meer berichten in de Makeover America 2015 Tour

On The Road: aflevering 2

Ontwerprecept: Faith's Arlington Dining Room

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.