Op weg zijn voor het peloton

TOP 10 HEFTIGSTE EXECUTIEMETHODES! (Juli- 2019).

Anonim

Judy & Don's Treehouse in the City

Een paar weken geleden stuurde ik een vriend van mij een link met een frowny-gezicht emoji die het vergezelde. Ik had gemerkt dat zowel haar als mijn favoriete babynamen op een lijst stonden van de snelst stijgende namen in het Verenigd Koninkrijk (nee, geen van beiden is ver in de buurt van het hebben van een baby, maar het hebben van favoriete namen is volkomen normaal, toch?) En gezocht medelijden. Nadat ze haar frustratie had geuit, vertelde ik haar dat het goed was, want het betekende gewoon dat we voorop liepen en daarom supercool.

Jennifer's gestroomlijnde eenvoud

Hoewel dat een voor de hand liggende vereenvoudiging is, zorgde dit ervoor dat ik nadacht over trends, de tijdsgeest en het nadeel om voorop te lopen. Ik durf te wedden dat lezers van Appartement Therapy dit fenomeen begrijpen en ervaren. Als een groep met onze gezamenlijke vinger aan de pols van wat er nieuw en de volgende is in het ontwerp, hebben we waarschijnlijk allemaal het volgende gehad: "Wacht, maar dat is mijn ding!" gevoel wanneer onze favoriete look of item plotseling populair wordt.

Je hebt al een tijdje van je gadegeslagen, denkend dat je uniek bent in deze specifieke neiging, zonder je te realiseren dat alle andere early adopters stilzwijgend hetzelfde graven. Dan staat het opeens op de cover van een belangrijk schuilplaatsmagazine, zijn de blogs ermee verzadigd en kun je er een flinke dosis van kopen. Je bent gedeeltelijk betuigd en gedeeltelijk gestript, want hoewel het geweldig voelt om "gelijk" te zijn, ben je nog niet helemaal klaar om het kijken te laten gaan. En je beseft natuurlijk dat je als trendsetter hebt geholpen om het probleem op de eerste plaats te creëren.

Timothy's zonovergoten Brooklyn Brownstone

Of we het nu hebben over een kleur, een meubelstijl of een klein decoratief detail, mensen vinden het prettig dat hun ontwerpkeuzes hen echt weerspiegelen en niet alleen wat trendy is. Maar met de kracht van online content en sociale media lijkt het erop dat trends tegenwoordig veel sneller gaan. Tenzij je je volledig afzijdig houdt van de tijdgeest (en wie gaat dat doen?), Kan het moeilijk zijn om de trend-achtbaan te vermijden.

Voel je je ooit zo? Op welke trend ben je gesprongen, alleen om teleurgesteld te zijn door de uiteindelijke verzadiging? Vraagt ​​u er zelfs om of "uw" uiterlijk populair is? Ben ik gewoon veel te gen Y hier ?! Ik ben van plan dit onderwerp meer te verkennen in een aantal toekomstige berichten, dus geef me op en deel uw mening!