Geloof het of niet: 9 slaapkamers absoluut vermoorden met wand-tot-muur tapijt

Pablo Escobar el terror,DOCUMENTALES,NARCOS,CHAPO GUZMAN (April 2019).

Pablo Escobar el terror,DOCUMENTALES,NARCOS,CHAPO GUZMAN (April 2019).

Anonim

Kamerbreed tapijt krijgt soms een slechte rap, maar er zijn veel dingen om van te houden. Het is allemaal zacht en luxueus als je 's ochtends uit bed komt en dempt het geluid van je door de kamer. Het is ook redelijk betaalbaar in tegenstelling tot hardhouten vloeren en het duurt behoorlijk lang als je ervoor zorgt. Als je nog niet overtuigd bent, zullen deze negen kamers je misschien naar de vezelkant brengen.

Boven, de gastruimte van de Londense restaurateur Werner Hugo is een prachtig palet van groen en neutraal met een bruinpaars tapijt beneden.

Het superzachte, geknoopte, wollen grijze tapijt draagt ​​bij aan het ongedwongen en verfijnde gevoel in dit Australische huis van Mim Design.

Nubby tapijt is slechts een van de vele texturen die in deze slaapkamer plaatsvinden van 100 Layer Cake.

Deze slaapkamer van Inside Out Magazine is het beeld van ontspanning met een wit decor dat een welkome afwisseling is van de hete Australische zon.

Dark carpet gronden deze elegante Australische slaapkamer, ontworpen door Mr. Mitchell Home Design.

Deze ontspannen en comfortabele slaapkamer verscheen afgelopen december in Homestyle Magazine (en te zien via New Zealand Design Blog).

En opdat je niet denkt dat al het tapijt neutraal is, kijk eens naar deze mosterd-baby in het gerenoveerde huis van John Coolidge in het midden van de eeuw.

Om nog maar te zwijgen van dit mooie roze uit de toepasselijk genaamde Living Pink-ontwerpstudio. Het is licht en luchtig en voelt aan als totale luxueuze glamour.

En op een volledig tegenovergestelde kant van het spectrum is dit Spaanse loft-appartement van Nuevo Estilo, waarvan het ruwe slaapkamertapijt past in de industriële ruimte.