On Holding: A Call

Worst holding call ever (Mei 2019).

Anonim

De Franse filosoof en essayist Michel de Montaigne schreef: "Het grootste ding in de wereld is om te weten hoe je bij jezelf hoort."

Opdat je denkt dat ik te streng ben, kwam ik dat citaat lang geleden tegen op een zak kruidenthee en ik droeg het tag-einde al jaren in mijn portefeuille, totdat ik begon te weten wat het betekent.

Als design in essentie gaat over het oplossen van problemen, is interieurontwerp dan niet het oplossen van het probleem van het zelf?

Door aandacht te schenken aan onze privéruimtes leren we meer over wie we zijn. De witte duif kalmeert me, en de bittere sinaasappel van mijn slaapkamermuren wekt me aan vreugde. Als ik eet van de gerechten van Russel Wright, weet ik op een stille manier dat er zowel nederigheid als waardigheid is bij het delen van een maaltijd. Ik drink mijn cranberry-en-seltzer van World's Fair-bril: verloren leeftijden, eindeloze parades. Ze zijn opgeslagen in het kabinet Hoosier van mijn overgrootmoeder: sommige dingen, zoals liefde, duren.

Met vallen en opstaan, op een begroting, in de loop van de tijd, naar beste kunnen we cobble samen een plek om naar huis te bellen, een veilige basis van waaruit we de kracht verzamelen om terug te gaan naar de wereld. We proberen een balans te vinden tussen genoeg spullen om ons te verankeren, niet zo veel dat we verdrinken.

Heb je dat evenwicht gevonden? Vertel ons - in een gedicht, natuurlijk - over je perfecte soepkom; van de gemakkelijke stoel waar je zoveel van houdt, dat hij bijna van je houdt; de verhalen achter elk litteken op je keukentafel; van je wapenstilstand met de id van een appartement (kasten). Het is een liefdesmaand en we roepen odes op om te schuilen. Stuur je inzendingen naar, en de beste gedichten zullen een speciale, nog te bepalen prijs winnen.

Inspiratie nodig? Bekijk de odes van Pablo Neruda voor alledaagse dingen - "Ode to Broken Things" is een geweldige plek om te beginnen. En hier is Gertrude Stein's take, van Tender Buttons:

 EEN TAFEL Een tafel betekent niet mijn geliefde betekent het een hele standvastigheid. Is het waarschijnlijk dat een verandering. Een tafel betekent meer dan een glas, zelfs een kijkglas is lang. Een tafel betekent noodzakelijke plaatsen en een herziening een herziening van een klein ding, het betekent dat het betekent dat er een standaard is geweest, een stelling waar het wel trilde. 

Een laatste link, voor Kate, die deze week stierf: "On Living" van Nazim Hikmet

(Bedankt, Debbie!) SGH

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën