Benjamin Moore Pristine EcoSpec Paint

ZERO VOC Paint War: Sherwin Williams vs PPG vs Ben Moore (Mei 2019).

Anonim

Ademen beter. Het probleem met verven is dat ze bestaan ​​uit tonnen chemicaliën die niet gezond zijn voor ons of onze omgeving. Wegwerpproblemen, het grootste probleem voor huiseigenaren is het inademen van VOC's (vluchtige organische stoffen) tijdens en na het verven, omdat de vers geschilderde muren dagen en weken off-gas gaan.

Gelukkig zijn er een aantal Low-VOC-verven beschikbaar die minder off-gas zijn en minder schadelijk zijn voor u en het milieu. Benjamin Moore's Pristine Eco-Specline is daar een van. Het bevat minder dan 10 gram VOC's per liter (om je te kwalificeren als een laag VOC-gehalte moet je minder dan 200 gram per liter hebben).

Eco-Specis is een geurarme, bijna-vluchtige, 100% acryllatexverf die wordt geleverd in plat, eischaal en semi-glanzend. U koopt Eco-Spec als een basiswit en vervolgens krijgt het een gemengde kleur, waaronder gebroken witten en neutrale kleuren, maar niet de donkerdere en helderdere kleuren.

De prijs is ongeveer 10% -20% meer dan normale verf, maar wordt ten zeerste aanbevolen voor interieur residentiële afwerking, vooral rond kinderen. MGR