Beste (& mooiste) kinderstoeltjes

Vakantiehuis huren op Ameland: Villa Bosch (April 2019).

Vakantiehuis huren op Ameland: Villa Bosch (April 2019).

Anonim

Tripp Trapp van Stokke

$ 199-249

Op een gegeven moment krijgt je baby zijn of haar drie vierkante maaltijden (plus wat voelt als een gazillion-snack) en wil je een hoge stoel die comfortabel is, gemakkelijk schoon te maken en er leuk uitziet in je huis. Of je nu een converteerbare stoel wilt (de nieuwste trend) of iets klassiekers, hier zijn de beste en best lijkende hoge stoelen in de buurt.

 • Steps Chair van Stokke - $ 279 (inclusief accessoires)

Er is een reden waarom Stokke's Trip Trapp (top) al bestaat sinds de jaren 70 - het is een veelzijdig product met tijdloze looks. Het bedrijf heeft eindelijk een andere hoge stoel geïntroduceerd - Steps - met dezelfde kernmissie: groeien met het kind. Steps is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met Stokke's Bouncer en Baby Set om te werken voor een kind vanaf de geboorte tot de peuterjaren.

 • Tavo kinderstoel van Monte Design - $ 345-445

Met een gestoffeerde lederen zitting en esdoorn- of notenhouten basis is de Tavo de knapste kinderstoel die er is. Het is ontworpen om rechtstreeks naar de tafel te worden getrokken, zodat uw kind vanaf het begin deel van de maaltijd uitmaakt. Komt ook in zwart leer.

 • Poppy High Chair van Phil & Teds - $ 119, 99

In cranberry, limoen en kauwgomroze heeft de Poppy een aantrekkelijke gebogen schaal en kan gemakkelijk worden opgeborgen door de achterpoten af ​​te klappen. Om zijn leven in huis te verlengen, zet de Poppy zich om in een kinderstoel.

 • Sprout High Chair van OXO - $ 249

OXO maakt twee hoge stoelen (de andere is de Seedling), maar de Sprout is een veel aantrekkelijkere optie. Het groeit op twee manieren met uw kind mee - het past zich aan drie hoogten aan en wordt dan een kinderstoel.

 • Stack 3-in-1 van Chicco - $ 129, 99

The Stack hoopt de enige kinderstoel te zijn die je nodig hebt, aangezien deze van een hoge stoel naar een booster naar een jeugdstoel met optionele rugleuning gaat. Deze stoel is verkrijgbaar in drie kleuren, is relatief betaalbaar en exclusief voor Toys R Us.

 • De HiLo-stoel - $ 399, 99

De HiLo, gemaakt door het Canadese bedrijf Age Design, debuteerde in 2008 en wordt nu in de VS verkocht door Joovy. De stoel van de stoel kan worden omgedraaid om snel van kinderstoel naar kinderstoel te worden omgezet. De stoel is verkrijgbaar in 7 kleuren.

 • ANTILOP Hoge stoel van IKEA - $ 19, 99

IKEA verkoopt een (iets) duurdere kinderstoel, maar de ANTILOP is een geweldige kinderstoel dus waarom zou je meer uitgeven. Eenvoudig schoon te maken met een eenvoudige, moderne look.

 • Juice-kinderstoel van Mamas & Papas - $ 149, 99

Een andere hoge stoel die wordt omgezet in een jeugdstoel, de Juice wordt geleverd in drie sappige kleuren - groenblauw (afgebeeld), roze en appelgroen.

 • Kinderstoel van BabyBjorn - $ 299, 99

Deze stoel kan worden opgeklapt en kan eenvoudig worden opgeborgen, waardoor het een goede keuze is voor kleine huizen. De afgeronde lade is ontworpen om precies om de buik van de baby te passen om rommel te minimaliseren. In plaats van naar buiten te schuiven, kantelt het blad naar beneden om ruimte te maken voor het in- en uitstappen van de baby en kan het dienbladdeksel eenvoudig worden verwijderd en in de vaatwasser worden geplaatst.

 • Nano by Bloom - $ 99

Hoewel niet opvallend als de Bloom Fresco, is de inklapbare Nano zowel betaalbaar als ideaal voor kleine huizen en appartementen. Het wordt geleverd in 10 kleuren.

 • Bentwood-kinderstoel van Summer Infant - $ 179, 99

Op zoek naar iets minder modern? Deze stoel ziet er goed uit en is van grote waarde. De hoogte kan worden aangepast aan vier posities en de stoel kan worden ontspannen voor dutten. En appartementsbewoners nemen er nota van, het vouwt op voor opslag.

 • Smaak door BabyHome - $ 169

Dit is een goede basisstoel - lichtgewicht op iets minder dan 8 lbs. en hij vouwt plat om weg te bergen. Het dienblad zwaait naar een kant voor gemakkelijk in- en uit voor uw baby. De smaak komt in 5 kleuren.

 • Lobster Portable High Chair door Phil & Teds - $ 79, 99

Niet alleen is de kreeft een geweldige reisstoel, als je in een klein huis woont, moet je overwegen om een ​​traditionele hoge stoel te gebruiken en voor deze legless-versie te gaan. Het hecht recht op uw tafel en kan worden gebruikt met of zonder de voedsel lade. Ook verkrijgbaar in rood en houdt kinderen tot 37 lbs.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.