De beste vaatrekken

Romy Monteiro - Mijn Vader is de Beste (25/03/17) De afl waar ik en Angela in zitten! (Juli- 2019).

Anonim

Een goede afdruiprek is niet bepaald de meest opwindende aankoop die u voor uw huis kunt doen, maar u zult zeker elke dag de deugden waarderen. Evenzo, een slechte gekocht met weinig nadenken zal je vervloekte slijmerige opbouw en overvolle, ongeorganiseerde gerechten. We hebben 12 van onze favoriete modellen geselecteerd en uitgetest om onze favorieten te kiezen, dus u vindt gegarandeerd een vaatrek dat perfect is voor uw keuken.

Elke week onderzoeken we nieuwe productcategorieën en nemen onze laatste keuzes mee naar het kantoor, waar we afdingen en beslissen welke de uiteindelijke lijst maken. Alles is gebaseerd op kwaliteit, uiterlijk en prijs. Dit kunnen we kiezen voor ons eigen huis.


Onze beste keuze

Tosca White Dish Rack

Onze algehele topkeuze, deze optie van Crate & Barrel volbrengt het onmogelijke en zorgt ervoor dat vaatbekken er mooi uitzien. Het is een goede maat voor kleine ruimtes - niet te groot, maar groot genoeg om er meer dan een paar items tegelijk op te plaatsen. De strakke witte afwerking en houten handgrepen maken dit ook tot onze topstijl.

>> $ 69, 95 van Crate & Barrel


MINIMALISTISCHE

OXO Good Grips Compact vaatrek

Dit eenvoudig ontworpen afdruiprek van OXO is geweldig voor de basis: borden, glazen en bekers. Overtollig water wordt ingesloten door diepe wanden en hoeken en kan gemakkelijk worden uitgegoten. Beste deel - het is vaatwasserbestendig en is de meest budgetvriendelijke optie op onze lijst.

>> $ 19, 95 van Amazon


GRUNDTAL afdruiprek

Als je genoeg ruimte op de muur hebt, maar weinig aanrecht, bekijk dan de GRUNDTAL van IKEA. Dit afdruiprek wordt aan een rail gehangen (wordt apart verkocht) om de rommel tot een minimum te beperken. Als extra bonus is de onderliggende waterafvoer afneembaar, waardoor deze eenvoudig te reinigen is.

>> $ 33, 99 van Amazon


Surpahs Over the Sink Roll-Up Dish Rack

Een andere geweldige optie voor degenen die weinig ruimte hebben. Dit afdruiprek kan worden opgerold en opgeborgen als het niet in gebruik is. Indien nodig past het boven de gootsteen, zodat er geen tegenruimte wordt gebruikt. Deze pick is ook super functioneel en kan worden gebruikt als een plantaardig vergiet of als voedselbereidingsplatform.

>> $ 34.78 van Amazon


Huidige tijd koper vergulde afdruiprek

Onze top minimalistische keuze, deze schotel gevonden op Amazon is klein en aantrekkelijk genoeg om afbreuk te doen aan de rommel in de keuken. Met een verkoperde afwerking en een meegeleverd gereedschapskistvak, kan dit kleine rek snel worden opgevouwen en opgeborgen als het niet in gebruik is.

>> $ 39, 99 van Amazon


INDUSTRIAL

Betere Chef-kok 2-Tier Dish Rack

Als je een grote keuken en veel gerechten hebt, is dit maximalistische afdruiprek zeker iets voor jou. Met twee niveaus en opbergruimte aan de zijkanten is er voldoende ruimte om al uw borden, bekers en zilverwerk te passen - vrijwel de basis van uw hele keuken.

>> $ 22.99 van Amazon


OXO Good Grips Convertible Opklapbaar Afdruiprek

Een andere geweldige optie van OXO, dit afdruiprek is aanpasbaar voor uw specifieke behoeften. Het bordenrek kan worden neergeklapt om ruimte te maken voor grotere kommen en kookgerei, en de poten kunnen worden uitgeklapt voor verhoging. Er is ook een tuit die opent om rechtstreeks in de gootsteen af ​​te tappen. Het is een geweldige optie, zelfs als we hier een beetje bevooroordeeld zijn - dit afdruiprek is degene die we gebruiken in de kantoorkeuken van Apartment Therapy.

>> $ 39, 95 bij Amazon


PremiumRacks Professional Dish Rack

Deze keuze is prijzig maar volledig aanpasbaar. Het heeft twee verschillende stijl afvoerplanken, drie aparte bekerhouderbevestigingen en een snijplankbevestiging die afhankelijk van wat u wilt kan worden gebruikt of opzij worden gezet. Nog beter - de bovenste plank kan worden verplaatst en de bovenkant van de gereedschaphouder kan worden verwijderd om sponzen (of meer gebruiksvoorwerpen!) Op te bergen.

>> $ 54, 99 van PremiumRacks


eenvoudighuman Steel Frame Dish Rack

Onze topkeuze voor de industriële schotelrekken, deze optie van simplehuman is er in twee maten en heeft een groot drainagesysteem dat water in de gootsteen houdt. Als u een wijnliefhebber bent, zult u de ingebouwde wijnglashouder waarderen, waardoor u veilig vier glazen bij de stengel in een apart gebied kunt ophangen.

>> $ 79, 99 van Amazon


STYLISH

Bamboeschotelrek vouwen

Als je de traditionele roestvrijstalen afdruiprekken beu bent, bekijk dan deze bamboe-optie van The Container Store. Dankzij het eenvoudige maar slimme ontwerp kunt u borden, bekers en glazen in afzonderlijke secties drogen en kunt u ze wegklappen wanneer u ze niet gebruikt.

>> $ 19, 99 van The Container Store


Yamazaki Home Tower Dish Rack

Een ander x-vormig afdruiprek, deze keuze van Yamazaki zorgt er eigenlijk voor dat je aanrecht er goed uitziet. Het is aan de kleine kant, houdt veel vast en wordt geleverd in zwart of wit.

>> $ 35, 00 van Amazon


Seletti Inception Dish Rack

Dit gerechtrek kan duur zijn, maar het is in wezen kunst en zou een uniek geschenk zijn voor je designervriend. Het is een reproductie van een paar blokken in Manhattan, en kan ook worden gebruikt als een bureau-organizer als u dat wilt. Het is misschien niet de meest praktische optie, maar het maakt vaatwassen beslist leuker.

>> $ 113 van AllModern


Tips voor koken in de keuken

 1. Gebruik je muren. Dingen zoals aan de muur gemonteerde rails, pegboards en S-haken zijn oh zo veelzijdig - je kunt ze gebruiken om kleine dingen op te hangen zoals mokken en spatels, of zwaardere items zoals potten en pannen. Hoe dan ook, u bespaart een aantal broodnodige aanrecht / kastruimte.
 2. Voeg wat extra werkvlakken toe. Als je de ruimte hebt, kijk dan eens naar het kopen van een keukenwagen of een tafel op een hogere hoogte. Deze toevoeging wordt niet alleen rommelig van uw tellers, maar een winkelwagen zorgt voor beweging en meer gemak.
 3. Vergeet je gootsteen niet! Uw gootsteen biedt eigenlijk veel ruimte als deze correct wordt gebruikt. Kijk of je een kleine caddy in de hoek kunt plaatsen om je vaatwasbenodigdheden op te bergen of een hulprek dat in je gootsteen past. Een hangend opbergrek boven uw gootsteen kan ook uw voorraden bevatten als uw gootsteen te klein is.

Onze beste keuken opslagposten:

 • 10 Design-y-vaatrekken voor uw compacte keuken
 • Geen tegenruimte? Oplossingen voor een schone en rommelvrije gootsteenzone
 • Deze Tiny Countertop Dishwasher is een Small Space Dweller's Dream
 • De allerbeste ideeën van Super Small, Stylish & Smart Kitchens

Andere goede bronnen:

 • The Best Dish Rack - Wirecutter
 • De 13 beste schotelrekken op Amazon, volgens hyper-enthousiaste beoordelaars - de strateeg
 • The Best Dish Racks - RealSimple
 • 15 vaatrekken die a) werken en b) niet afschuwelijk zijn - architecturale samenvatting

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.