Het beste meubilair om te kopen wanneer u een huurder bent

All Things Startup: 43North, Pitching, Investing & Scaling Your Company | #AskGaryVee Episode 197 (April 2019).

All Things Startup: 43North, Pitching, Investing & Scaling Your Company | #AskGaryVee Episode 197 (April 2019).

Anonim

Tesha's Little Space, Big Style

Waarom moet u rekening houden met de kenmerken van het meubilair als u een huurder bent? Welnu, als u het soort huurder bent dat veel rondloopt of in de toekomst mogelijk veel zou kunnen rondreizen, wilt u misschien de eigenschappen van uw meubels overwegen, zodat ze doorzetten en flexibel genoeg zijn om in veel te passen van verschillende soorten, maten en stijlen van toekomstige woningen.

Dus op wat voor soort meubelkarakteristieken moet je letten?

Een goed kader

Sommige van de meer betaalbare (lees: goedkope) nieuwe meubels die je kunt kopen, zien er misschien fantastisch uit aan de oppervlakte, maar aan de binnenkant kan het potentieel een lichtgewicht, slordig opgebouwde puinhoop zijn. Meubels die niet goed zijn samengesteld of gemaakt van goedkope steunen en framematerialen, kunnen u misschien maar een paar zetten kosten (verplaatsen kan behoorlijk belastend zijn voor meubels). Als je nieuw koopt, vraag dan wat je aan de binnenkant van die stoel, bank, bed en nog veel meer vindt. Maar een andere manier om kwaliteitsstukken te kopen zonder veel geld uit te geven, is door te investeren in hoogwaardige tweedehandsartikelen die u in vintage winkels aantreft. Zorg er wel voor dat u het frame, de steunen en de binnenkant (wanneer mogelijk) inspecteert van een gebruikt meubelstuk om ervoor te zorgen dat de hoogwaardige constructie nog steeds intact is.

Meubels die gemakkelijk uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten zijn

Of, als je een fan bent van meubels die uit elkaar kunnen worden gehaald om gemakkelijk te verplaatsen, kies dan voor meubels die niet te veel bewegende delen of stappen bevatten. Hoewel je je kunt organiseren om handleidingen en instructies te bewaren, kan dat soort dingen verloren gaan in de shuffle en je zou in de toekomst geen perfect meubelstuk meer kunnen gebruiken, omdat je het niet weer in elkaar kunt zetten . Hetzelfde met de bovenstaande tip, overweeg de verbindingen te inspecteren om te zien of ze zijn gemaakt van kwaliteitsbouten, schroeven en meer.

Sterk (en schilderbaar) hard materiaal

Als u een huurder bent en weet dat er verhuizingen in uw toekomst liggen, kunt u overwegen meubels te kopen die gemaakt zijn van een stevig materiaal dat bestand is tegen bewegingen en gebruik (of misschien ziet het er beter uit naarmate het vaker wordt gebruikt). En hoewel er vrijwel alles kan worden geverfd als je de juiste materialen gebruikt, als je weet dat je het soort persoon bent dat het uiterlijk van je interieur graag met de seizoenen wil veranderen, zou je misschien op zoek kunnen gaan naar materialen zoals hout die vrij eenvoudig te bewerken zijn verander het oppervlak van met schuurpapier, verf en beits. Dit kan in de toekomst een bijzonder belangrijk kenmerk zijn als je ooit in een appartement belandt waar je de muren niet kunt beschilderen, maar je echt een grote uitbarsting van kleuren nodig hebt.

Makkelijk te reinigen of opnieuw beklede zachte materialen

Dit is eigenlijk gewoon praktisch advies voor iedereen die hoopt te investeren in meubels die ze lange tijd kunnen gebruiken - koop meubels met zachte bekleding die u gemakkelijk kunt schoonmaken volgens uw levensstijl. Of, aan de andere kant, wanneer u een gestoffeerd stuk aan uw ruimte wilt toevoegen, kijk dan eens hoe eenvoudig of hard het opnieuw stofferen in de toekomst zou kunnen zijn dankzij de constructie - zelfs als u er nu graag uitziet, heeft u misschien behoefte aan om de zachte materialen te vervangen vanwege vlekken of ontwerpwijzigingen.

Stukken met extra opslag

U hoeft dit niet te zoeken in elk meubelstuk dat u aan een vakantiewoning toevoegt, maar het is iets om over na te denken, want wie kon er geen extra opslagruimte gebruiken? Kiezen voor meubels met extra planken of kaarten (bonuspunten als die gebieden verborgen zijn) kan je in de toekomst helpen als je merkt dat je echt een beetje extra ruimte nodig hebt (en je zal helpen als je ooit niet kunt hangen planken op eventuele toekomstige muren).

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën