Beste geschenken voor kleuters

Anonim

We vroegen en je antwoordde: wat zijn de beste geschenken voor kleuters? Veel lezersuggesties voor deze leeftijdsgroep waren vergelijkbaar met cadeaus voor peuters zoals boeken, blokken, speelkeukens en accessoires, auto's en vrachtwagens, treinen, poppen en kostuums. Een van de hoofdthema's zijn geschenken die fantasierijk en alsof doen spelen.

1. Gereedschapskist (zoals gereedschapsriem en accessoires, $ 30, 95, voor kleine handjes): het is misschien tijd om af te studeren van zeer eenvoudig gereedschapspeelgoed tot kindveilige versies van het echte werk. Er zijn veel hulpmiddelen in kleine maten voor kinderen en omdat het gebruik ervan onder toezicht moet worden gehouden, kan het een goede hechtingstijd met de ouders zijn.

2. Marble Runs (zoals Quadrilla Twist and Rail Set, $ 150, Fat Brain Toys): Marble runs combineren de vaardigheid van bouwen met het plezier van racen. Houten exemplaren zijn een prachtige investering, maar plastic versies kunnen meer veelzijdigheid bieden. (We zijn blij met een van Mindware.)

3. Museumlidmaatschap (getoond: Bronx Zoo): Heb je geweldige lokale musea voor kinderen? Dierentuinen, aquaria, kunst of kindermusea? Een lidmaatschap is een geweldig cadeau en als u er vaak kunt komen, bespaart u op de lange termijn geld. Dit is een geweldig cadeau voor grootouders om te overwegen (en ervan te genieten wanneer je ze bezoekt).
4. Floor Puzzles (zoals Jungle Tower door Crocodile Creek, $ 15.30, Oompa): kleuters zijn klaar voor puzzels met meer stukjes, waarschijnlijk 24-48. Zodra ze ze een paar keer hebben gedaan, kijk dan of een vriend een tijdje wil ruilen.

5. Dierenfiguurtjes (zoals houten dieren van Holztiger of plastic dieren uit Schleich):

6. Playsilks (zoals 6 handgeverfde speeltafels, $ 42, Desert Dyeworks): Playsilks kunnen op allerlei fantasierijke manieren worden gebruikt: als kostuums, pophangmatten, capes, forten, enz.

7. Snijden voedsel (zoals Melissa en Doug Cutting Fruit Crate, $ 13, 99, YoYo.com): Verschillende ouders vermeldden hoeveel hun kleuters graag eten speelgoed snijden. Ze maken gebruik van motoriek en maken leuke speelkeukenaccessoires.

8. Kunst en ambachtelijke benodigdheden (zoals Kid Made Modern Brush Set en Shimmer Shine Paints, $ 9 - 10, Target): het is misschien tijd om verder te gaan dan wasbare markeringen. Kleuters zullen genieten van hoogwaardige benodigdheden voor hun creatieve expressie.

Meer berichten in Appartement Therapy Family Gift Guides 2012

Geschenken die de hele familie zal genieten

Cadeaus voor Super Heroes

Populaire Categorie├źn