De beste (en meest originele) verfkleuren voor uw keuken

Keukens landelijke stijl (Juni- 2019).

Anonim

Hoewel het waar is dat parelwitte blanken de look du jour lijken als het gaat om het uitzoeken van verfchips voor de keuken, zijn er nog steeds veel verschillende tinten. Zowel ontwerpers als huiseigenaren houden ervan om hun ruimte te transformeren. Je kunt kasten verslaan met dromerige blues of dramatische houtskool, interesse opwekken voor een eiland door het uit te sparen met een stoer groen, of een beetje persoonlijkheid toevoegen aan de kamer door te gaan met een vintage geïnspireerde munt. Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van de beste, meest originele verfkeuzes voor je keuken - maak je klaar om geïnspireerd te worden.

1. Mintgroen

In de bovenstaande vakman van Hayley Francis in Seattle is de keuken een van de meest show-stopruimtes in het huis. Van zwart en wit geruite vloertegels tot zijn muntachtige groene kast en sierkleur (Benjamin Moore's Southfield Green), het was een memorabel ontwerp. Hoewel het vet is, balanceert een fris wit achtergrond de pittige munt, waardoor het nog steeds een toegankelijke (zij het echt leuke) keukentint is.

2. Grijs

Neem een ​​pagina uit het speelboek van Emily Henderson en probeer Wolf Gray van Benjamin Moore uit voor je keuken. Een blauwgrijze tint brengt je kasten tot leven zonder dat de ruimte te donker aanvoelt. Het ziet er bijzonder mooi uit in contrast met gouden hardware-accenten en witte werkbladen, die de diepe kleur opfleuren. Het is ook een geweldige tint om patronen te contrasteren tegen, of dat nu op je keukenvloer of backsplash is.

3. Diepgroen

Wees niet bang voor donkere kleuren. Als uw keuken luchtig is met veel witte accenten, kunt u de onderste helft van uw kasten een donkere tint geven zonder het gevoel te hebben dat de kamer dichterbij komt. Zoals Studio McGee bewijst, is donkergroen een mooie kleur om mee te experimenteren, vooral wanneer het wordt gecombineerd met slagersblokken en messing accenten. Deze groene is Benjamin Moore's Forest Green.

4. Zwart

Het zwart schilderen van uw kasten kan in het begin afschrikwekkend klinken, maar wanneer het wordt gecompenseerd met werkbladen van natuurlijk hout en open rekken, voelt het meer als een mix tussen rustiek chic en minimalisme. Blair Harris schilderde zowel de boven- als onderkasten zwart en koppelde ze aan koperen hardware, en je kunt een vergelijkbaar resultaat bereiken met Space Black van Benjamin Moore.

5. Robin's Egg Blue

Voor degenen die een meer vintage esthetiek hebben, is het schilderen van je kasten een Robin's ei schaduw een speelse manier om het een pop van kleur te geven, zoals A Lovely Lark bewees. Deze schaduw is Smokey Slate van Behr.

6. Houtskool

Maak een praatje met een grijstint door de onderste kasten in je keuken houtskool te schilderen, zoals deze ruimte van House & Home. De granieten aanrechten vloeien naadloos over in de donkere kasten en de marmeren chevron-backsplash komt tegen de rokerige kleur. De exacte schaduw hier gebruikt was Smeedijzer door Benjamin Moore.

7. Blauwgrijs

Breng wat interesse in de witte kasten door een gedurfde tint toe te voegen aan je eiland of schiereiland. Het is niet alleen subtiel, maar een levendige kleur tegen een geheel witte keuken helpt de ruimte van de woonkamer in een open plattegrond af te snijden. De ontwerper, Orsi Panos Interiors, gebruikte Lead Gray van Benjamin Moore.

8. Lichtgrijs

Lichtgrijze kasten geven een landelijke keuken uitstraling, creëren warmte in de kamer terwijl de ruimte licht en luchtig blijft. Three Birds Renovation verlevendigde de stille kleur met zwarte kastknoppen, witte werkbladen en een lichtgrijze graniet op het eiland. Je kunt dezelfde schaduw vinden met Cascade White van Benjamin Moore.

9. Hunter Green

Ontwerpdetails zoals een marmeren aanrechtblad, zeshoekige tegels, koperen handgrepen, globe hangers en open rekken, worden allemaal gecompenseerd door een onverwachte hoeveelheid groen in deze luchtige keuken. Volg de voetsporen van Annabode + Co en beschilder je schiereiland met een gedurfde jagergroene tint om je keuken persoonlijkheid te geven en tegelijkertijd een organisch / industrieel ontwerp te maken. Ze landden op deze kleur door Benjamin Ceus's Cushing Green te nemen en het op te lichten met de Simply White van het merk.

10. Krijtbordfinish

Krijtbordmuren zijn nog steeds erg in, en ze zijn een grote troef als je een eigenzinnige toets aan je keuken wilt toevoegen. Je kunt niet alleen recepten en boodschappenlijstjes direct op je muur noteren, maar je kunt ook handig aangeven waar alles in de keuken staat (zoals deze brutale "drank" -naam die naar beneden wijst naar de barwagen). Deze keuken (gefotografeerd voor Design Sponge) is van Jerrelle Guy, de vrouw achter kookblog Chocolate Basil. Ze gebruikte de donkere krijtverf om de keuken uit de rest van haar open loft te graven. Je kunt deze look er vanaf halen met Flat Black Chalkboard Paint van Rust-Oleum.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën