De beste dingen om te kopen in oktober ... Naast een Kickass-kostuum

TOP 10 GROOTSTE CONSTRUCTIEFOUTEN! ? (April 2019).

TOP 10 GROOTSTE CONSTRUCTIEFOUTEN! ? (April 2019).

Anonim

Oktober staat niet bekend om zijn enorme verkopen, terwijl retailers zich in plaats daarvan voorbereiden op het Black Friday-evenement van volgende maand en zich voorbereiden op de stortvloed aan kerstinkopen. Maar dat betekent niet dat er deze maand geen slimme aankopen zijn. Bekijk de beste dingen om te kopen in oktober ...

Jennifer's Spooky, Kooky Halloween Ready Home

Halloween-goederen

Verduisterend zelfs na de kerstverkopen, worden de prijzen op Halloween-artikelen drastisch verlaagd zodra de vakantie voorbij is. Zoek naar deals over Halloween-kostuums en decor de dag na Halloween en zelfs, vaak, op 31 oktober. Het is riskant om een ​​kostuum een ​​jaar van tevoren uit te kiezen, maar als je kleine kinderen hebt die graag gekleed gaan, zijn de eerste dagen van november de beste dagen om goedkoop aan hun fantasiespelkast toe te voegen.

Waar te zoeken: Party City, Costume Express, Target, Walmart, uw plaatselijke drogisterij

Denim

Retailers zetten veel spijkerbroeken rond de back-to-school push en wat niet verkoopt wordt in oktober te koop aangeboden.

Waar te kijken: Old Navy, Nordstrom, Ann Taylor, Levi

Vluchten naar Europa

Het laagseizoen in de winter is de minst populaire tijd om naar Europa te reizen, maar luchtvaartmaatschappijen moeten nog steeds vluchten aanbieden (dankzij bilaterale overeenkomsten tussen landen), waardoor het de meest betaalbare tijd is om te reizen (met uitzondering van de weken rondom Kerstmis en Nieuw jaar). Om te helpen bij het vullen van de stoelen beginnen luchtvaartmaatschappijen kortingen en deals te bieden in de late herfst voor winterreizen, dus nu is het tijd om je plannen te maken en op zoek te gaan naar goedkope tickets.

Waar te kijken: als u de voorkeur geeft aan een bepaalde luchtvaartmaatschappij, meldt u zich aan voor hun e-mailwaarschuwingen om op de hoogte te worden gebracht van de verkoop, Kayak, Expedia, Orbitz, CheapAir.

Apple-producten

Apple heeft eind september zijn nieuwste producten gelanceerd, dus voor diegenen onder ons die tevreden zijn met een ouder model, is het nu een goed moment om een ​​deal te zoeken. Als je je comfortabel voelt bij het kopen van een gebruikte of gerenoveerde telefoon, willen veel mensen deze maand hun oudere Apple-producten uitladen.

Waar te kijken: BestBuy, Swappa, Craigslist

Monster verkoopartikelen

Als je in New York of andere mode-gecentreerde steden woont, neemt de verkoop van het monster in de herfst weer toe na een langzamere zomer. Zoek naar kleding, accessoires, sieraden en soms verkopen van huishoudelijke artikelen.

Waar te kijken : Racked heeft een grondige planning van oktober-verkoop in NYC en veel informatie voor LA

Cruises

Oktober is Nationaal plan een cruisemaand, dus als je aan dit soort vakantie hebt gedacht, bekijk dan welke deals deze maand worden aangeboden.

Waar te kijken: meer info over dit evenement op CLIA (Cruise Lines International Association)

Winter banden

Banden zijn geen superleuk ding om te kopen, maar soms moet je echt oude vervangen. Als het winterbanden zijn die u nodig hebt, vindt u traditioneel de beste prijzen in oktober voordat slecht winterweer meer consumenten naar de winkels stuurt en de prijzen dienovereenkomstig stijgen.

Waar te kijken: u kunt banden online kopen en naar een garage laten verzenden, maar een lokale aankoop is meestal handiger. Probeer je lokale garage, AutoZone, een Sears Auto Center, Pep Boys.

Populaire Categorieën