De beste en slechtste tijden om te gaan winkelen op kringloopwinkel

DIY Side Split Jersey Skirt | Make Thrift Buy #54 (Juli- 2019).

Anonim

Jeremy's Light and Heavy Home

Na jaren van thrifting en mezelf kennen, heb ik uitgevonden wanneer het zinvol is om naar Goodwill te gaan en wanneer ik gewoon thuis moet blijven. Als je geen die-is-als-een-is-een-religieus soort shopper bent, kies dan zorgvuldig je strategie en bespaar jezelf een wereld van gedoe en tijd.

WORST

Vlak voor Halloween : het heeft geen zin. Mensen dalen als sprinkhanen af ​​in de weken vóór de 31e en zijn erop gebrand hun Frankenstein, sexy verpleegster, sexy heks, sexy geest en sexy kostuums in het kwadraat te krijgen. Er is niks over. Niets.

When You're Hangry : Winkelen bij kringloopwinkels is geen ontspannende gebeurtenis. Dit is niet Nordstrom met zijn brede looppaden, vriendelijke muziek en stijlvolle displays. Je vecht met karren, mensen die kleren in de gangpaden proberen en veel stoffige en onreine voorwerpen. En het Leger des Heils speelt religieuze muziek, dus daar is dat.

Vrijdag : de meeste winkels krijgen een toestroom van items in het weekend, wanneer ze de tijd hebben om dingen in de auto te laden en af ​​te zetten. Aan het einde van de week is er niet zo veel "goeds" over, dus wacht tot maandag of dinsdag nadat vrijwilligers de tijd hebben gehad om door donaties te sorteren en de schappen weer op te bouwen.

Met concurrerende vrienden : ik heb een paar vrienden met wie ik rustig en subtiel vecht voor dingen. De een heeft ook hele lange benen en kan rond de 1, 2 seconden rond een tweedehands winkel rijden. Daarom ga ik graag alleen op zoek naar vondsten. Als ik het niet moet delen als een aardige, normale persoon. En dan kan ik mijn aankopen gaan pronken en later in hun gezicht wrijven.

HET BESTE

Uitverkoopdagen : verschillende winkels hebben verschillende verkopen op verschillende dagen van de week, dus weet wat dat zijn als u een belangrijke koopjesjacht wilt doen. Sommigen, zoals St. Vincent de Paul, zullen meubels markeren als de voorraad eenmaal is opgebouwd, dus ga vaak door als je wilt profiteren van dat soort deals.

Vroeg in de dag : Voordat de planken schoon worden gepakt, ga je daarheen om te zien wat er de vorige avond is uitgestookt. Als je een diehard thrifter bent die zaken betekent, dan is dit je MO

Lente : voorjaarsschoonmaak is echte mensen, en donaties hebben de neiging om te piekeren in april en mei. Het is een goed moment om de bounty van de ongewenste offloads van anderen te verzamelen.

On Vacation : ik ben dol op zuinigheidswinkels wanneer ik op reis ben, vooral als ik de internationale equivalenten van Goodwill of Leger des Heils kan vinden. Ik kan niets echt groots kopen (om voor de hand liggende redenen), maar het is leuk om dingen te vinden die je nooit in de VS zou zien. Het is ook een geweldige manier om goedkope souvenirs te krijgen, dat wil zeggen vintage Noorse truien.

Wilt u meer advies? Jij hebt het:

→ Koop dit spul niet in een kringloopwinkel

→ Vijf tips voor succesvol winkelen op kringloopwinkel

Strategieën en tips voor succesvol winkelen voor zevenduizend winkels