Beyond Paint & Paper: doe-het-zelfbehandelingen om je muren naar het volgende niveau te brengen

RV Makeover Before and After - How To Paint Walls and Cabinets in an RV (April 2019).

RV Makeover Before and After - How To Paint Walls and Cabinets in an RV (April 2019).

Anonim

Pierce's levendige en speelse Montréal Pad

Verf en papier zijn de gemakkelijkste manieren om een ​​saaie muur op te fleuren, maar ze zijn niet jouw enige opties. Klik door om inspiratie, koppelingen en tutorials te vinden voor het toevoegen van wat oomf aan een saaie uitgestrektheid. Er zijn looks die geschikt zijn voor alle stijlen, budgetten en doe-het-zelf levels.

In de afbeelding hierboven voegt goedkope jute (ongeveer $ 1 - $ 3 per yard) textuur en stijl toe aan een eetkamer. Pierce plakte het vast aan zijn muur met standaard behanglijm en SF Gate heeft een zelfstudie als je het zelf wilt proberen.

IKEA-hackers

Houten wanden zijn niets nieuws, maar deze IKEA-hack voegt een interessante wending toe. Stel je voor dat je je kamer op zijn as draait en de muur als een vloer behandelt. Dit is een eenvoudige manier om het gelaagde uiterlijk te krijgen, terwijl het toch een glad oppervlak heeft.

Binnenlandse imperfectie

Ik zal het geheim niet weggeven, maar deze faux-stenen muur van Domestic Imperfection maakt gebruik van een handig product waarmee je het uiterlijk van steen kunt krijgen zonder je muren in vijf centimeter van het spul te bedekken.

Verslaafd aan huizen

Met behulp van zeer dunne vellen multiplex repliceerde Julia van Hooked On Houses het uiterlijk van de overlapping voor een fractie van de kosten. Ze geeft een zeer uitgebreide tutorial over hoe je de look kunt bereiken.

Apple a Day Beauty

Heb je er altijd van gedroomd om in een loft of een oud bakstenen gebouw te wonen, maar je hebt dit niet echt kunnen doen? Welnu, met wat geduld, elleboogvet en deze tutorial van Apple a Day Beauty, kun je de look naar je huidige woonkamer brengen. Het is geen eenvoudige taak, en het is waarschijnlijk ook geen gemakkelijk te veranderen uiterlijk, maar als je hart zich op bakstenen muren bevindt, onthoud dan dat het waarschijnlijk goedkoper is dan bewegen!

Erick's Modern Organic Burbank Mix

De muur in het eetgedeelte van Erick is eigenlijk gemaakt van geregenereerde planken, maar als je niet alle nagels, het zware hout en de inspanning die nodig is om de look in je eigen huis te krijgen, leuk vindt, is er een product dat kan je leven gemakkelijker maken. Stikwood is peel-en-stick, massief houten planken die je op vrijwel elk binnenoppervlak kunt aanbrengen. Het is nog steeds geen huurdersvriendelijke oplossing, hoewel ze volgens hun veelgestelde vragen tijdelijke lijmen onderzoeken.

Populaire Categorieën