Een make-over met de 'Big Change on a Small Budget'-badkamer

41 Tips to Make Your Entire Home Cleaner Than It's Ever Been (Juli- 2019).

Anonim

Project door: Gretchen
Locatie: Roswell, Georgia

Toen we drie jaar geleden ons huis binnengingen, was de hoofdbadkamer een enorme maar verwaarloosde ruimte met bevlekt tapijt en niet-passende en verouderde armaturen. Op een dag willen we graag een volledige renovatie ondergaan, maar dat is nog niet alles. Voor nu zijn we erg blij met de grote veranderingen die we hebben doorgevoerd met een klein budget.

Het grootste project en de kosten waren het tapijt scheuren en leistenen tegels inleggen. Afgezien daarvan zijn de veranderingen allemaal cosmetisch; we hebben de bestaande ijdelheid, douche en badkuip bewaard, maar de verlichting en armaturen bijgewerkt, accessoires vervangen en heel veel geschilderd. Het resultaat is een badkamer die er in de jaren 80 veel moderner uitziet en minder opgesloten zit dan toen we er kwamen wonen, maar met veel vintage invloeden.

Veel make-over voor de badkamer zien er prachtig uit, maar voelen me een beetje onvruchtbaar; Ik wilde ervoor zorgen dat die van ons enige persoonlijkheid en eigenzinnigheid hadden, dus we hebben details toegevoegd zoals de planken met onze vintage plantenverzameling en de galerijmuur van spaarzame / vintage spiegels om de oude frameloze bouwspiegel te vervangen.

Mijn enige favoriete stuk is misschien wel het grote witte en koperen vintage lichtarmatuur in het midden van de kamer. Mijn vriend zag het in een kringloopwinkel en stuurde me een foto van hem; Ik heb er $ 10 voor betaald!

Je kunt meer van Gretchen's renovatie-reis volgen bij Boxy Colonial.

Bedankt, Gretchen!

• Ben je geïnteresseerd in het delen van een renovatie- of renovatieproject met de lezers van de appartementstherapie? Neem contact op met de redactie via ons aanmeldingsformulier voor een makeoverproject.

Populaire Categorieën