Gedurfde ontwerpbewegingen die eigenlijk heel eenvoudig zijn

GEDURFDE ACHTBAAN! - NO LIMITS #411 (April 2019).

GEDURFDE ACHTBAAN! - NO LIMITS #411 (April 2019).

Anonim

Wilt u uw decorgame echt verbeteren met enkele ontwerptrucs die de professionals regelmatig kennen en gebruiken? U hoeft niet veel geld uit te geven en deze ideeën zijn vrij gemakkelijk uit te voeren. Voordat het jaar begint, neem een ​​van deze ideeën op in een van uw kamers!

Kleurrijke (op maat uitziende) planken en opslag

Neem de schappen in je huis - betaalbare die je in een winkel hebt gekocht en zelf hebt geassembleerd, een oude vintage boekenkast die je van kamer naar kamer hebt gesjouwd, je open keukenkastjes, enkele ingebouwde spullen die bij je huis zijn geleverd - en geef ze een onmiddellijke upgrade met verf en kleur. Hoe opener je bent met het spelen met patroon en kleur en hun configuraties, hoe gewaagder dit ontwerp kan worden. De afbeelding hierboven, zoals te zien in Inside Out, betrof enkele kleurplanken die een reeds kleurrijke woonkamer accentueerden. Je zou gewoon planken kunnen schilderen, gewoon een plank terugschilderen, een hele koffer schilderen, alleen de randen of een ander idee dat je zelf verzint. Wat je ook kiest, het zal een gewaagde indruk maken in een kamer.

Het geheim van het succesvol verven van IKEA-schappen

Een badkamer die verder gaat dan de bouwer

De spiegel in je badkamer vervangen door een nieuw (of vintage!) Exemplaar dat beter bij je smaak past, is een directe manier om een ​​badkamer van elke grootte of stijl te upgraden - en dat kan in een middag goedkoop gedaan worden en zelfs als je wacht tot je een groter budget hebt voor een grotere renovatie. De bovenstaande kamer op My Domaine heeft ongetwijfeld een renovatie gezien, maar het laat ook twee gewaagde spiegels zien die een inspiratie kunnen zijn, zelfs als je nu al iets anders kunt doen aan de rest van je badkamer.

Ontwerpdetails: badkamerspiegels goed gedaan

Een eetkamer die een directe upgrade biedt

Natuurlijk kun je naar buiten gaan om nieuwe stoelen te kopen of die bank te schilderen. Maar je zou ook niet alleen een geheel nieuwe look kunnen creëren met deze designer-truc, je zou meer volume en oomph kunnen toevoegen: gooi je rugleuningen, stoelstoelen of werkbladen op je stoelen. Zoals je kunt zien in deze kamer die op Raffinaderij 29 is gespot, voegt het toevoegen van schapenvachten aan de rug van de stoelen in deze kamer zachtheid en gelaagdheid toe aan de hele kamer.

De ultieme combinatie van koffietafel

Een gedurfde kleurpracht toevoegen met een bord met patronen, een set van je favoriete boeken en ja, zelfs het toevoegen van een boeket bloemen kan op elk soort salontafel gaan en meteen een hele woonkamer er chique uit laten zien. Foto gespot op Domino.

→ DIY Home Decor: 10 tafelbladtray Projectideeën
6 Supereenvoudige koffietafel-stylingformules die altijd werken

Extra grote kunst

Kunst op de muren kan een spelbreker zijn als je niet weet wat je daar moet doen of als je niet het geld hebt voor wat je wilt of als je je nooit iets groots veroorlooft om dramatisch te zijn. Maar technische prints kunnen al je geld- en decorproblemen oplossen (en de visuele impact aanzienlijk vergroten). Kamerfoto via Smitten Studio.

Waar wacht je nog op? Inspiratie en tips voor het maken van grote technische afdrukken

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.