Bridgette Buckley

Anonim

Bridgette Buckley, ontwerper bij Bridgette Buckley Studio, deelde haar zomerstijl met ons:

Zon of schaduw ?: I LOVE the sun, maar als het te sterk wordt, is het effect van zonlicht dat door takken filtert puur geluk.

De kleur van de zomer van 2010: goud. Misschien meer een textuur of een gemoedstoestand: het lijkt erop dat in tijden als deze, wanneer de vermoeidheid van economische neergang zich voordoet, mensen hunkeren naar ideeën over weelde, ongeacht hoe faux ze ook zijn. Bladgoud, gouden plaat, gouden lamé, pailletten, kralen en gouden stiksels ... het voelt allemaal goed, op dit moment. Bij je dichtstbijzijnde Mega Mall heb je een ketting met de naam van je lieverd erin gespeld.

Favoriete vakantie aller tijden:

Zet me op een vliegtuig naar overal in Scandinavië en ik zal gelukkig zijn als een schelpdier! Omdat dat niet altijd mogelijk is, zal ik deze zomer zo veel mogelijk genieten van Promontory Point Beach in Chicago en Indiana Dunes State Park.

• Een bezoek aan Scandinavië

Meest verfrissende zomerdrank:

Tom Collins. Ik heb net geleerd dat gin je helpt af te koelen in de hitte, wat een prima excuus kan zijn om het te drinken, maar mijn recente experimenten hebben bewezen dat het waar is! Voeg wat citroensap, sodawater en suiker toe en yum! Koel en verfrissend. Het originele recept voor een Tom Collins uit 1876 instrueert om het te drinken terwijl het "levendig" is.

• Collinses & Fizzes op de Kitchn

Geplant in de tuin dit jaar:

Helaas heb ik dit jaar geen tuin - brandtrap, vensterbank of anders - maar ik heb veel kamerplanten en mijn vriend vreest dat ik het appartement in een jungle zal veranderen. Cactussen, ficus, pothos, rubberboom en tonnen jades. Ik heb ook een kleine rozenstruik die net bloeide na bijna een jaar inactief te zijn geweest!

Essential Summer Song voor Party-afspeellijst:

Gegaan Baby, Do not Be Long van Erykah Badu

• Gegaan Baby, Do not Be Long MP3

Beste boek in Beachbag:

The Art of Making Money: The Story of a Master Counterfeiter door Jason Kersten. Geschreven door een journalist, het is zo leesbaar als een nieuwsartikel, maar met alle wendingen, bochten en karakterontwikkeling van een roman. Een waargebeurd verhaal over een ondergrondse wereld, met veel geschiedenis en referenties uit Chicago.

• De kunst van het maken van geld: het verhaal van een hoofdjammer op Amazon

Bedankt, Bridgettte!

Om de start van de zomer te vieren, heeft Apartment Therapy enkele van de meest stijlvolle mensen die we kennen gevraagd om een ​​paar vragen over de enquête te beantwoorden over hoe ze van het seizoen genieten.
Meer komt er in juni, juli en augustus!

Afbeeldingen: Cocktails door Nora Maynard

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën