Brighten Up Your Bath: 8 Super Stylish Lighting Ideas

36 Dollar Store Ideas to Brighten up Your Home (April 2019).

36 Dollar Store Ideas to Brighten up Your Home (April 2019).

Anonim

Kelle Dame Interiors

Standaard badkamerverlichting is vaak functioneel, maar het kan ook mooi zijn, nou ... blah. Hier zijn acht opwindende - maar toch praktische - ideeën die je zullen helpen je verlichtingsplan naar een hoger niveau te tillen.

De badkamer boven door Kelle Dame Interiors beschikt over een showstopper kroonluchter, die direct drama toevoegt. Ik hou vooral van dit armatuur omdat het prachtige lichtpatronen over de kamer verspreidt, waardoor de ruimte op elk moment van de dag een ander gevoel krijgt.

Merk ook op dat een kroonluchter niet over een badkuip hoeft te gaan, waar u ze ziet. Door het in het midden van de kamer te plaatsen, kan de ruimte samenhangend worden.

Comfortabel, luxueus familiehuis van Jane

In de badkamer van Jane biedt deze verlichte spiegel een onverwachte verlichting. Het diffuse licht maakt de kamer warm en kalm. Als je deze route in je hoofdbadkamer volgt, overweeg dan om een ​​andere lichtbron (zoals een kleine verlichte spiegel) te gebruiken als je je wenkbrauwen moet plukken of andere verzorgingstaken moet uitvoeren die gemakkelijker zijn in direct licht.

40 Winks

Deze badkamer van 40 Winks, 's werelds eerste micro-boetiekhotel', laat zien dat licht niet altijd sterk, overhead of zelfs elektrisch hoeft te zijn. De metalen afwerking op de muren reflecteert het zachte licht van het raam en werpt de kamer in een zachte gloed. Metalen afwerkingen zijn een uitstekende keuze als u uw badkamer wat drama of intimiteit wilt geven.

Architecturale Digest Rusland

Het is misschien niet eenvoudig om de pure schoonheid van deze unieke badkamer te repliceren, maar u kunt er een belangrijke ontwerples van lenen. Als u een raam in uw badkamer heeft, kunt u overwegen om er een functie van te maken. Hier vervangt het lange venster de traditionele spiegel boven de gootsteen en wordt het het brandpunt van de kamer. Het natuurlijke licht, gekoppeld aan de natuurlijke materialen in de kamer, maakt deze badkamer fris en open.

California Home + Design

Deze steampunk kamer gevonden via Laughing Squid kan je aanmoedigen om je pijpen te laten zien. Badkamers zijn ingewikkelde zaken, in termen van technologie, maar er kan schoonheid in complicatie zijn. Waarom laat je niet alle dingen die gewoonlijk verborgen zijn in de openbaarheid komen? Koperen buisverlichting, gemaakt om te passen bij de koperen gootsteen en het loodgieterswerk, voegt wat industriële schoonheid en visueel belang toe aan deze kleine poederkamer.

JayJeffers

In deze badkamer, gevonden via Architecture Art Design, is de verlichting onverwacht zwaar belast. Denk bij het overwegen van uw verlichtingsopties in een badkamer verder dan de gebruikelijke "badkamerverlichting" -sectie van de ijzerhandel. Zolang het helder genoeg is, hoeft vanity lighting niet specifiek voor de badkamer te zijn. Zoek een stuk dat je leuk vindt, en ga ermee akkoord.

Deze badkamer biedt ook een kans om na te denken over het "nemen-een-stap-terug" arrangement van verlichting. Het is functioneel als je dicht bij de ijdelheid bent, maar de specifieke hoeken van de lichten, ten opzichte van de rondingen van de spiegels, zorgen ook voor een mooi arrangement op afstand. Je kaptafelverlichting moet functioneel zijn, maar ook nadenken over hoe het eruit ziet als je niet achter de toonbank staat.

Betere huizen en tuinen

Ik heb tonnen badkamers gezien met schansverlichting, ofwel flankerend aan de spiegel of gecentreerd erboven. Er is niets mis met die traditionele arrangementen, maar als je een subtiele variatie wilt, overweeg dan om je ijdelheidverlichting aan het plafond te hangen. Deze badkamer van Better Homes and Gardens doet precies dat, wat een onverwachte wending geeft aan de gebruikelijke ijdelheid verlichting. Ik vind het ook leuk dat de lichten een beetje overlappen met de spiegel, zodat het licht wordt gereflecteerd en nog meer door de kamer stuitert.

Raca Architekci op Stylizimo

Over het algemeen is spoorverlichting niet een type dat ik prefereer, maar deze badkamer van Stylizimo bewijst dat het er eigenlijk goed uit kan zien. De zwarte rails van de verlichting contrasteren met het witte plafond, trekken het oog omhoog en voegen wat visueel belang toe aan een anders ingetogen badkamer.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën