Fleur je slaapkamer op: 8 super stijlvolle verlichtingsideeën

Van allegaartje naar een rete stoere tienerkamer - EIGEN HUIS & TUIN (April 2019).

Van allegaartje naar een rete stoere tienerkamer - EIGEN HUIS & TUIN (April 2019).

Anonim

Design * Sponge

Verlichting is een van de belangrijkste ontwerpelementen in elke ruimte, vooral als het gaat om het creëren van een stemming, en waar is het belangrijker om een ​​gezellige, ontspannen sfeer te creëren dan in uw slaapkamer? Helaas wordt het vaak genegeerd ten gunste van andere factoren: wandkleur, beddengoed, kussens voldoende. Hier zijn 10 stijlvolle ideeën om uw slaapkamerverlichting weer op het goede spoor te krijgen.

Maak een cluster

Het gedurfde uiterlijk van meerdere hangers is al een tijdje populair in woon- en eetruimtes. Als je een reno plant en een elektricien aan boord kunt krijgen, waarom breng je dan niet de blik in de slaapkamer? Het is zeker indrukwekkend, zoals in de slaapkamer hierboven, te zien op Design * Sponge, en de juiste groepering kan een enorme stijlimpact maken. Vergeet niet om een ​​dimmer in deze ruimte te gebruiken!

Vintage House Daylesfordvia Een huis in de heuvels

Zet er een in twee

Natuurlijk is er helemaal geen reden om een ​​overheadlicht te hebben. In deze slaapkamer is de centrale armatuur verbonden met twee nachtkastvershangers, waardoor een moderne luifel ontstaat. Het is uniek, stijlvol en enorm praktisch om op te starten.

Alvhem Mäkleri & Interiör via Shake My Blog

Gebruik klemmen
Klemlampen zijn gewoon de beste. Of ze nu zijn vastgeklemd aan een hoofdeinde, een nachtkastje of een bovenplank, ze zijn een praktische en ruimtebesparende aanvulling op de slaapkamer.

Livingetc op housetohome

Probeer een lantaarn
Of wat dacht je hiervan: een lamp die helemaal geen lamp is. Als u zich wilt ontspannen met kaarsen in de slaapkamer, creëren hangende lantaarns en kaars-aangedreven kroonluchters ambiance waar er misschien geen stopcontact is. Bonuspunten als de armaturen die u kiest er ook mooi uitziet, zoals al deze.

Mayumi's kleurevenwichtige slaapkamer

Embrace The Mismatch
Ben je het niet eens met je partner op een bedlampje? Het is niet nodig! Een moderne mix, zoals deze tafellamp-en-hangende combinatie, houdt het oog in beweging en is charmant casual.

Wonen

Houd het veelzijdig
Vergeet niet dat de slaapkamer meer is dan alleen maar slapen; je kunt je ook in deze kamer aankleden of aan het werk gaan. Deze in hoogte verstelbare bedside-hanger kan worden aangepast om meer omgevingslicht (hoog) of leeslicht (laag) te geven. Het ziet er ook best cool uit, nietwaar?

naar het noorden gericht met graciavia Decoreren met licht: 10 mooie manieren om lichtslingers te gebruiken

Geef (volwassene) Fairy Lights A Go
Fairy lights hebben vaak een vleugje slaapzaal over hen, maar de zachte gloed die ze verspreiden is nog steeds zo mooi. Denk aan een volwassen blik op de wereld, probeer bollampen eens uit en beperk het gebruik tot een enkele, goed geplaatste snaar.

Alvhem Mäkleri & Interiörvia m y paradissi

Gebruik A Modern Mix
Geen van de drie soorten licht in de slaapkamer erboven - een reeks lampjes aan de muur, een emaille hangertje in vintage-stijl en een gloeilamp aan het bed - zijn typisch voor een slaapkamer. Maar samen gebruikt, creëren ze een persoonlijke, eigenzinnige look voor deze ruimte, dus zorg ervoor dat u buiten de kaders denkt als het gaat om slaapkamerverlichting.