Brigitte's Shoe-Lover Studio

Anonim

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Brigette
Plaats:
New York, NY
Vierkante meter:
254
Divisie:
Heel klein
Wat ik leuk vind aan mijn kleine huis:
Ik houd van het licht van mijn naar het noorden gerichte ramen en het belachelijk hoge plafond! Het maakt het goed dat ik vier trappen op en neer moet lopen om ergens te komen.

Drie van mijn beste tips en trucs voor het creëren van een succesvolle kleine ruimte ::
1. "Een plek voor alles en alles op zijn plaats." Georganiseerd zijn is een must; mijn vrienden lachen om mijn organisatoren voor plastic folie en folie!
2. "Zoek uit waar je van houdt en maak het tot de focus van je ontwerp." Al mijn schoenen zaten vol in de kast. Ik realiseerde me dat ik verschillende schoenen in mijn dagelijkse rotatie zou stoppen als ik ze kon zien; deze gedachte leidde ertoe dat ik mijn appartement in mijn persoonlijke boetiek veranderde. Ik had geen inloopkast, dus heb ik mijn appartement in één veranderd!
3. "Maak het gewone buitengewoon." Je kunt de meest voorkomende items verhogen door ze speciale details te geven. De spiegel boven mijn bureau was een eenvoudig bed, bad en verder vond ik dat ik zwart en goud schilderde. Met het omlijsten van speellijsten werden ze tot kunst voor mijn inzending en ik voegde gouden hardware toe aan het bureau dat ik maakte van multiplex en ikea-bestandsorganisatoren. Wees niet bang voor een beetje glamour.

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in Small Cool 2015

Lisa's Sweet Studio

Emily's Design & Life Advice