Briljant budgetidee: de Palletdesk

Anonim

De meeste slanke bureaus krijgen meestal niet veel punten om super chic te zijn, maar deze pallet DIY kan de uitzondering zijn. Het is niet alleen een van de slimste bureau-upcycles die ik in een tijdje heb gezien, het krijgt ook bonuspunten voor het hebben van opslag.

Het is een stuk makkelijker om opnieuw te creëren dan je zou denken. Je kunt een oude pallet bij een bouwmarkt kopen. Als je het netjes vraagt, geven ze ze meestal gewoon aan jou. Voor haar versie gebruikte Eigenaardige Mee een heel oude en noodlijdende pallet, maar je kon dat gemakkelijk zelf recreëren met een nieuwere.

Om de top te maken, heeft ze net een paar planken uit het midden van de pallet verwijderd. Niet alleen creëerde dit haar top, het maakte nu plaats voor haar boeken in de middelste secties.

Dan is het een kwestie van een goede plek vinden en de pallet aan de muur bevestigen. Als er geen dure elektronica op het bureau staat, zou je het waarschijnlijk gewoon kunnen leunen.

Als u twee pallets in handen zou kunnen krijgen, zou dit ook een briljante manier zijn om een ​​betaalbare sta-tafel te creëren met een enorme opslagcapaciteit.

Je kunt meer foto's zien van het DIY-bureau van Pekuliar Mee op haar blog.