Brooklyn gerecreëerd met LEGO-stenen

Anonim

Mensen doen verbazingwekkende dingen met LEGO's. Ze ontwerpen kits voor taxidermie, plaatsen wanden in de slaapkamer en bouwen zelfs complete huizen uit de alomtegenwoordige plastic bakstenen. En nu heeft de New Yorkse kunstenaar en beeldhouwer Jonathan Lopes zijn wijk Boerum Hill in Brooklyn nagebouwd als een replica op kleine schaal met alleen LEGO's.

Volgens het NY Daily News bracht Lopes vier jaar en ongeveer een half miljoen stenen door om een ​​minutieus gedetailleerd treinscenario te bouwen dat 400 vierkante voet in zijn woonkamer in beslag nam.

De opmerkelijke replica toont gebouwen die hij dagelijks passeert tijdens zijn wandelingen, zoals een bloemenwinkel op Hoyt Street en Firehouse Engine 226 op State Street. Elk detail van het LEGO-land van Lopes is volledig gemaakt met LEGO's, hoe klein ook - inclusief de kleine bordjes op de winkelpui. Lopes snijdt of schildert de blokken niet, maar vertrouwt op vindingrijkheid om effecten te creëren zoals gebarsten en afbladderende verf met behulp van blokken met subtiel verschillende tonen.

Bekijk de rest van zijn kunstopdrachten en stadsgezichten (zoals zijn versie van de beroemde Randy's Donuts in LA) in zijn portfolio.

MEER LEGO'S OVER DE THERAPIE VAN HET APPARTEMENT:
• Kijken! LEGO Walls
• Help deze LEGO-vogels tot leven te brengen
• Before and After: A Real Life LEGO Bridge

(Afbeeldingen: Jonathan Lopes. Via Inhabitat)

Populaire Categorieën