Meubilair kopen? Hier is precies wat te meten

Bureaustoel wielen | Monteren & vervangen (Instructie video) (Juni- 2019).

Anonim

The Oversized Ruler Growth Chart van Dear Lillie

Je eerste stap is om te vinden waar je van houdt. Uw tweede (en even belangrijke) stap is om ervoor te zorgen dat deze in uw huis past! Kom er niet te laat achter. Vergeet niet om ALLE dingen te meten voordat je koopt.

Jouw kamer

Voordat je begint, heb je een referentiekader nodig, dus teken jezelf een klein diagram en let op de lengte van alle wanden, maar meet ook de bruikbare ruimte. Er zijn zo vaak countertops of radiatoren of andere willekeurige architecturale kenmerken die voorkomen dat je alle delen van de kamer gebruikt. U moet de afmetingen weten van de ruimte die daadwerkelijk beschikbaar is voor meubilair.

De lengte, hoogte EN diepte

Iedereen weet de lengte van een mogelijk nieuw stuk te meten, maar ook belangrijk (en vaak over het hoofd gezien) is de diepte (als de achterkant of zijkanten schuin staan ​​of een overhang hebben, meet dan vanaf het verste punt). Vooral in een kleine ruimte is de hoeveelheid die het stuk uit de muur steekt een belangrijke factor. Je kunt technisch gezien de ruimte hebben, maar als het een pad blokkeert of moeilijk manoeuvreerbaar is in een kamer, is het een meubelfail.

De trap en de deur

Het is niet goed om iets te kopen dat perfect is voor je huis als je het niet binnen kunt krijgen. Je hebt minstens vijf centimeter aan beide kanten van een deuropening, trappenhuis of lift nodig om een ​​stuk te overwegen en nog veel meer als je een hoek moet afslaan. Die knipbeurt van Friends was grappig, maar het zal niet grappig zijn als het jou overkomt.

De negatieve ruimte

Dat wil zeggen, de hoeveelheid lege ruimte die je wilt rond dit stuk. Onthoud dat, gewoon omdat je er iets in kunt proppen, niet betekent dat je het zou moeten doen. Je moet door je kamer lopen, bijzettafels naast je bank of stoelen aan je eettafel. De lege ruimte is net zo belangrijk als het meubilair zelf om ervoor te zorgen dat uw kamer gebalanceerd, functioneel blijft en een geweldige doorstroming heeft.

Populaire Categorieën