Op de campus: 5 stijlvolle herenhuizen

The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Wall / Water Episodes (Juni- 2019).

Anonim

College is niet bepaald een periode van leven die de meeste mensen associëren met elegant meubilair en een onberispelijke stijl. Maar als je een van de gelukkige dames bent die deze studentenverenigingen naar huis mag bellen, heeft het leven op de campus er nooit beter uitgezien.

Kappa Kappa Gamma aan de Universiteit van Arkansas

Bovenaan de post en net erboven, heeft het Arkansas KKΓ-huis onlangs een grote uitbreiding ondergaan en is nu gevuld met bloemen, elegante vazen ​​en andere symbolen van Zuid-decadentie. Zie meer over Southern Living.

Pi Beta Phi aan de Universiteit van Alabama

Een goede mix van traditioneel meubilair met een paar moderne details die voor een goede dosis naar binnen worden gegooid. Meer informatie op Lampada's website of Houzz.

Alpha Delta Pi aan de Universiteit van Noord-Texas

Een meisjesachtig huis, met veel patroonspel en slimme oplossingen (die bovenkast verbergt de tv in de woonkamer van het huis wanneer ze formele evenementen hebben). Meer informatie over de website / blog van Studio Ten 25 en het tijdschrift Seventeen.

Delta Delta Delta aan de Universiteit van Tennessee

De rest van het huis is prachtig, maar deze zitkamer boven neemt de kroon met die pittige viooltjesprints. Zie meer van Destination Designs.

Delta Gamma aan de Universiteit van Houston

De dames in het ΔΓ huis werkten samen met een ontwerper om een ​​woonkamer te creëren met veel flexibele zitplaatsen (alles, zelfs de bank, is op rolletjes) voor de vele leden van de studentenvereniging tijdens chapterbijeenkomsten per week. Zie meer van Marie Flanigan Interiors of lees meer over het ontwerpproces in de Houston Chronicle.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën