Candace Foster - Stand # 24

Anonim

Ontwerp: Segno
Materialen: hoogwaardig glanzend zwart en wit ABS voor uiterlijk en duurzaamheid en geborsteld roestvrij staal voor de serveerstukken.

Pitch: Segno, het Italiaanse woord voor 'sign', werd geïnspireerd door actieve en avontuurlijke mensen die graag experimenteren, entertainen en volop leven. Tijdens de hele reis wordt de samenleving universeel geleid door goed ontworpen geometrische vormen. Door vormen aan te passen op basis van bewegwijzering, symboliseert Segno het brengen van levensreizen naar de tafel. De paden die we hebben gekozen illustreren een feest van zelfexpressie, vreugde en experiment.

Als ontwerpers moeten we de manier waarop we naar alledaagse objecten kijken veranderen en hoe we ze aangenamer en functioneler kunnen maken. Segno transformeert universele symbolen om iemands tafel te personaliseren en interactie te bevorderen. Omdat elk stuk gescheiden en anders is, is interactie nodig om de ervaring te maken. De algemene opslagorganisatie van Sengo is op een puzzelachtige manier gemaakt om het speelse-ontmoet-functionele concept van servies voort te zetten.

Elk stuk kan worden uitgetrokken en gerangschikt volgens een specifiek gerecht en doel, en vervolgens netjes opgeborgen in de basis, die ook dienst doet als dienblad. Segno neemt de conventionele organisatie en vorm van de tafelbladen en reorganiseert het zodat elke opstelling gezelligheid, vreugde en zelfexpressie bevordert. Materialen bestaan ​​uit hoogwaardig glanzend zwart en wit ABS voor uiterlijk en duurzaamheid en geborsteld roestvrij staal voor de serveerstukken.

ONTWERPERINFORMATIE

Ontwerper: Candace Foster
Locatie: Philadelphia, PA


SHOWCASE-INFO

• Hoofd info bericht
• Inzendingsformulier (tot 14 september)
• Volg op Twitter - #ATShowcase
• Over Design Showcase 2012: elke september vieren we de beste nieuwe creaties voor thuis. We hosten een select aantal onafhankelijke ontwerpers, makers en creatievelingen van over de hele wereld, geven ze wat kostbaar onroerend goed en kijken hoe ze hun waren pitchen. Ons panel van rechters en redacteuren zal samen met onze algemene lezers een aantal voorbeeldexposanten uitkiezen voor een speciale vermelding.

Meer berichten in Design Showcase 2012

Ollin Trujillo - Stand # 23

Ezra Loh - Stand # 25

Populaire Categorieën