Candy Colored: Decoreren met een Pop van Hot Pink

Anonim

Terwijl ik vandaag uit de etalages stapte, stuitte ik op een winkel met een hete roze muur. Normaal gesproken zou zoiets overdreven voelen, maar in de context was het vers en onverwacht. De muur werd afgewisseld met witte houten vloeren en moderne armaturen. Het kan lastig zijn om te decoreren met zo'n statement-kleur, een stap te ver en je landt in Barbie's droomhuis.

Ik denk dat deze vijf interieurs precies goed klinken. Of het nu gaat om de introductie van de kleur via een paar accessoires of het schilderen van een muur, ze houden de rest van de ruimte redelijk neutraal, met strakke lijnen en veel witruimte. Het resultaat is verfijnd, fris en leuk.

1. Ideeën om te stelenEen levendige bank, salontafel en accessoires spelen met een reeks tinten en brengen een beetje extra glamour aan de hoge plafonds, kroonluchter en sierlijke details in deze ruimte.

2. House BeautifulEen foyer muur geschilderd in de meest levendige tinten maakt een statement op het moment dat je binnenstapt.

3. Elle decor De chaise is een dramatische aanraking in een anders neutrale ruimte, de roze boeken op de plank helpen samen de blik te trekken.

4. Elle Decor Een utilitaire bureaustoel wordt een stuk met persoonlijkheid wanneer het is bekleed met een levendige kleur.

5. Gemaakt door GirlTouches zoals bloemen en een felgekleurd boek zijn een eenvoudige, vrijblijvende manier om met de kleur te spelen.

Afbeeldingen: Zoals hierboven gecrediteerd.

Populaire Categorieën