Candy-Filled Calaveras: Amazing Piñatas voor Día De Los Muertos

Anonim

Na 8 jaar in het Mission District van San Francisco te hebben gewoond, heb ik achteloos te lang gewacht om me voor te bereiden op Día de los Muertos, en nu zit ik vast in een klein stadje zonder een suikerschedel op mijn naam. Ik denk dat ik nog steeds tijd heb om een ​​partij pan de muertos op te zwepen, terwijl ik al die tijd over piñatas dagdroom.

Ik heb nooit geleerd dat piñata's een traditioneel onderdeel zijn van de Día de los Muertos-feesten, maar ik ben veel gevallen tegengekomen waarvan ze als onderdeel van de festiviteiten werden gebruikt. De Chicano en Humanities Arts Council van Colorado neemt ze op in hun Day of the Dead-viering, net als de Denver-tak van CHAC, het Sol-collectief in Sacramento en de Olvera Street-handelaars in LA. Als je Día de los Muertos traditioneel hebt gevierd, deel dan je piñata - of gebrek daaraan - ervaring! Nu, op naar de prachtige breekbare ...

  1. Er is nog genoeg tijd over om onze eigen piñata's te maken, toch? Natuurlijk is er, en deze uitstekende tutorial van Casa Artelexia zal de klus klaren. Bekijk ook de video-instructie van de zo getalenteerde Crafty Chica.
  2. Roberto Benavidez, AKA El Piñatero, maakte deze knaller, El Hipnotizador ...
  3. .. Evenals een gele versie!
  4. Viva La Fiesta heeft deze lieve dame gemaakt.
  5. Flickr-gebruiker Angélica Portales snauwde een paar jaar geleden deze dansende Catrina piñata in Mexico-stad - het is geweldig!
  6. Rockin 'Sugar Skull maakt - geen grote verrassing hier - geweldige piñatas van de suikerschedel en deze twee calavera's zijn mijn favorieten.
  7. Deze kleine schatjes van Pinatarte zijn meer in de trant van wat ik eigenlijk zou kunnen maken vanavond. Aan de andere kant van het spectrum ...
  8. Corpus Christi, TX organiseert een Día de los Muertos-festival, compleet met een piñata-wedstrijd! Deze indrukwekkende inzending is gemaakt op Kaffie Middle School, in opdracht van Irma Janko.

Ik wens jou en je geliefden een mooie Día de los Muertos.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën