Op de goedkope: 8 huur keukenupgrades tot $ 100

Anonim

Als u in een nabije toekomst een huiseigenaar huurt of een huiseigenaar bent die in de nabije toekomst geen keukenrenovatie heeft, kunt u overwegen om in plaats daarvan kleine upgrades te maken. Betaalbare projecten - zoals het uitschakelen van verlichtingsarmaturen of het verbeteren van uw kastopslag - kunnen een groot verschil maken. Geen van deze ideeën is revolutionair, maar ze werken en ze zijn relatief eenvoudig te doen.

Wandrekken toevoegen

Een paar wandplanken bieden extra opbergruimte en een plek om te pronken met uw beste gerechten en kookgerei. Zie voor een volledige lijst met bronnen: Beste bronnen voor kleine keukenorganisatie.

IKEA
Hun aan de muur bevestigde keukenplanken bevatten enkele van hun bestverkopende collecties, zoals de roestvrijstalen Grundtal-lijn, beginnend bij $ 15 voor een plank. Goedkoop en stevig, deze planken in lattenbodem kunnen worden verdubbeld als rekken - gebruik een paar haken om mokken of keukenhanddoeken op te hangen.

Verkleed je keukentegels

Als je vastzit aan lelijke keukentegels, kun je ze afdekken met verwijderbare stickers. Voor meer tijdelijke, huurvriendelijke oplossingen, zie: 10 tijdelijke, verwijderbare producten voor huurders.

2 Jane
Deze online winkel verkoopt Mibo Tile Tattoos rond de $ 18 voor een set van 6. Deze waterdichte stickers zijn ontworpen voor standaardtegels en worden geleverd in vier-inch vierkanten, 6-inch vierkantjes en 6-by-3- inch rechthoeken.

Verdubbel uw plankruimte

De meeste huurkabinetten zijn basisdozen die veel ruimte kunnen verspillen als u ze niet met kastinzetstukken uitrust. Voor andere ideeën over het beter benutten van beschikbare ruimte in uw keuken, zie: Hoe meer opslagruimte in de keuken creëren.

Container Store
Ze dragen een hele reeks producten die zijn ontworpen om uw keukenkasten te verbeteren. Hun kastplanken zijn draadframe-inzetstukken die beginnen bij $ 7, 99, terwijl hun onderbakmandjes aan een rand hangen en beginnen bij $ 6, 99.

Hang een Pottenrek of Pegboard

Het is een oud idee, maar een goed idee - een pegboard biedt een veelzijdig oppervlak voor het organiseren van potten, pannen en keukengerei. Zie voor installatie-tips: Een Pegboard-muurorganizer maken.

Doe-het-zelf-zaak
Je kunt gemakkelijk een beschilderd pegboard-potrek maken voor ongeveer $ 30 of minder, maar Home Depot verkoopt ook kleurrijke metalen pegboard voor $ 45 per vel, als je iets kleins wilt. Het is voorgeschilderd in fel geel, rood, wit of oranje.

Upgrade de verlichting

Als je een nieuwe armatuur niet hard kunt bedraden, kijk dan naar plug-in verlichting die aan de muur of het plafond kan worden bevestigd. Voor een volledige lijst van huurvriendelijke verlichting zie: Verlichting voor huurders: 10 Bronnen voor plug-ins .

Gracieus huis
New York store Gracious Home heeft een sectie gewijd aan plug-in Utility Lighting, inclusief deze multifunctionele Spot Light ($ 18), die handig zou kunnen zijn als keukenplek aan het plafond of de muur. Het is minder duur dan baanverlichting, maar ziet er hetzelfde uit.

Investeer in een Quality Dish Rack

Als u geen vaatwasser heeft, is uw vaatrek een van de meest gebruikte items in uw huis, dus het werkt beter. Zie voor een korte lijst met aanbevolen racks: Best Dish Racks: 10 Sources .

Simplehuman
De schotelrekken van Simplehuman worden geleverd met garanties van 5 jaar. Hoewel ze een beetje meer kosten, zijn het goed gemaakte stukken met superieure drainage, en de meeste van hun modellen hebben modulaire componenten die op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt. Weergegeven: System Dish Rack, $ 60.

Vensterbehandelingen toevoegen

Window-behandelingen zijn een mogelijkheid om elke kamer kleur en stijl te geven. Zie voor een nuttige bronnenlijst: Hoog en Laag: gordijnen, gordijnen en raambekleding .

Ontwerp Public
Als je een klein keukenraam hebt met een niet-zo-goed uitzicht, overweeg dan om verwijderbare glasfolie te gebruiken. Het is waterdicht (ideaal voor een keuken) en voegt een patroon toe zonder het licht te belemmeren. Getoond: Emma Jeffs PVC-free Window Film, $ 86.

Teller en opslagruimte toevoegen met een keukenwagen

Karren zijn een efficiënte manier om aanrecht en opslagruimte toe te voegen aan uw keuken - een multi-gelaagde voegt veel prep oppervlak. Zie voor extra goede bronnen: Hoog en laag: keukenkarren .

Hotel Restaurant Supply
Voor betaalbare, stevige, roestvrijstalen karren kunt u winkelen in de winkels van restaurants. Hoewel de prijzen niet altijd goedkoop zijn, krijgt u meestal meer voor uw geld. Getoond: Roestvrij stalen 3-Tier Trolley, $ 95.

Bovenste foto: Mibo Tile Tattoos

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën