Goedkope bedden van hoge kwaliteit

Anonim

Een aantal van de leukste dingen die we hebben gehad om onze plaats uit te rusten, zijn regelmatige cruises door de discountwinkels Ross en TJ Maxx, gewoon om te zien. Omdat we niet op een agenda ingaan, kunnen we echt openstaan ​​en jagen door de winkel. We hebben geweldige vondsten gedaan in beddengoed, en hebben risico's genomen op linnen van hoge kwaliteit van Calvin Klein en Ralph Lauren die zich in patronen of paletten bevinden die niet ons eerste instinct zouden zijn geweest. En aangezien er zelden een hele set is die overeenkomt, maken de lage (erg lage!) Prijzen het leuk om creatief te zijn met mix- en matchpatronen.

Het enige probleem was een keer dat ik naar mijn plaatselijke Ross ging en een bekende tegenkwam die duidelijk geschokt was om daar te worden gezien. Gelukkig voelde ik me niet in verlegenheid gebracht (ik omhels mijn innerlijke Ross-shopper) maar het was moeilijk haar ervan te overtuigen dat wat ze deed ok was.

De bovenste afbeelding is van SF Girl By Bay, die ook een aantal geweldige Ross-vondsten vond om in haar slaapkamer te verwerken (zonder schaamte). Wat heb je gevonden?

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën